Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Мислиш DNS? Тоа новите Speedport рутери автоматски ги наоѓаат, нема потреба за сетирање на DNS како кај старите модеми.
Speedport W503V би требало да е од новите ( 2 год ми е стар )

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Да и јас го имам тој од пред 2 години, тој е "новиот" :) Нема потреба да сетираш DNS мануелно.
хммм..ама мене sppedportot само како модем ми служи ..иначе друг модем Tp-link ми служи као рутер али не би требало тоа да е проблемот....што е најтрагично неможам да им се јавам во контакт центар да ги отерам у три лепе

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
хммм..ама мене sppedportot само како модем ми служи ..иначе друг модем Tp-link ми служи као рутер али не би требало тоа да е проблемот....што е најтрагично неможам да им се јавам во контакт центар да ги отерам у три лепе
Ако неможеш да се снајдеш зошто не побараш, нека ти пратат тим да ти средат.Јави им се на 0800 12345(мислам вака беше) и нека ти пишат налог.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Јавувајте се на 0800 12345 ако немате брзина како што пишува во новите пакети, кога ќе видат повеќе поплаки може ќе преземат нешто, јас дури и приговор поднесов зошто немам 8мбпс по новиот 3макс-старт пакет наместо моменталните 6.
И на фејсбук ѕидот им досаѓајте за брзината, да се свестат малце.

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Све е тоа добро ама телефонската линија ми е у прекин а од моб неможе да им се јавиш...иначе да и кај мене е исто од 8 мб на 6 ми е намалено

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Со миграција во новите пакети, по автоматизам те префрлаат на новата платформа ?

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
После тешки маки од некој си 3 саати правење конечно светна таа е.ана сијаличка и сега све е ОК фала ви на сите :cuc:

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Call and surf start со 8 мб сто е
И кај мене истата брзина е на 3MaxStart со 8Mbps што треба да е.
Се јавив кај 5 различни оператори и на крај поднесов и приговор и утре треба да видат од техничката служба па ќе пишам што сум направил.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
И кај мене не е сменета брзината, али најверојатно ќе биде од утре... некој ден :LOL:

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Мене ми рече чекај на линија и ми спишти :pos: и после 3 мин ми го ресетна модемот ама исто е

Kajgana Shop

На врв Bottom