Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
171 oд фиксен телефон требит да вртам?
Пробвев никој не се јавува..

Слушнав нешто дека имале попуст за лица со инвалидитет ,дали знае некој повеќе за ова?

Слушнав нешто дека имале попуст за лица со инвалидитет ,дали знае некој повеќе за ова?
500 денари попуст даваат мислам.
Иначе бев до салон, земав 3макс старт пакет.Ми го дадоа ресиверот и рекоа ќе дојдат за 4-5 дена да го инсталираат и ќе го пуштат новиот интернет.

Иначе бев до салон, земав 3макс старт пакет.Ми го дадоа ресиверот и рекоа ќе дојдат за 4-5 дена да го инсталираат и ќе го пуштат новиот интернет.
Јас неможам да разберам што е тешко да поврзеш 3-4 кабли па си одбрал они да ти ги местат и да ти земат 1499 ден. за таа глупост. :facepalm:

Добро што к*р, од први мај до сега имам потрошено 26 гига !!! Не е можно, немам ниту еден филм, ниту игра, ништо симнато, вчера не ни го чепнав компјутеров и еве денес проверувам 26 гига ?!?!! Нека идат у курац пак како минатиот месец ке отиде лимитот на пола месец и што??!!? Можам некако да дознаам кај идат гигата, да им се јавам нешто?

Добро што к*р, од први мај до сега имам потрошено 26 гига !!! Не е можно, немам ниту еден филм, ниту игра, ништо симнато, вчера не ни го чепнав компјутеров и еве денес проверувам 26 гига ?!?!! Нека идат у курац пак како минатиот месец ке отиде лимитот на пола месец и што??!!? Можам некако да дознаам кај идат гигата, да им се јавам нешто?
Дали користиш Wireless како прво види во рутерот дали имаш некој конектирано... и според тоа ќе анализираш кој ти троши интернет и од каде е конектиран.

Дали користиш Wireless како прво види во рутерот дали имаш некој конектирано... и според тоа ќе анализираш кој ти троши интернет и од каде е конектиран.
може малце подетално да ми објасниш како пошто знам другар ми го користи овој вајрлесс али само за телефон..

Добро, зошто да им плаќате 1500 денари за работа што може да ја завршите за 15ина минути ? Еве го упатството за инсталирање, се работи чекор по чекор, нема некоја посебна логика секој би можел да го направи ова.

Добро, зошто да им плаќате 1500 денари за работа што може да ја завршите за 15ина минути ? Еве го упатството за инсталирање, се работи чекор по чекор, нема некоја посебна логика секој би можел да го направи ова.
Исто упатството за корисници го има во пакетот со рутерот.

Вака сеа еден проблем, имам оптички нет преку кабел до пц-во, и бежичен нет за на лаптопот.. Отидов да го сменам пасвордот на оптиков на maxtv страната и сега неможе да ме конектира на вајрлесот.. зашто?

Имам 3мах Старт и уште не ми завршил договрот, па дали ќе платам по старата цена или по новата од 1499ден и ќе имам неограничен интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom