Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Видоа спушта народов и го укинаа, па сеа на АЕК ќе се вадат.

LOL, epic fail, за што ќе се бунат Близу и Оне, за се поголемиот број корисници што мигрираат кај нив?:icon_lol:

LOL, epic fail, за што ќе се бунат Близу и Оне, за се поголемиот број корисници што мигрираат кај нив?:icon_lol:
Ваљда за да ги примамат корисниците со понудава, да ги спречат од (и)миграција. :icon_mrgr:

Абе стара вест е ова, свртете неколку страни наназад :) Се бунеле зашто тоа не се пакети туку промоција која завршува после одреден временски период, и не е фер спрема конкуренцијата.

Видоа спушта народов и го укинаа, па сеа на АЕК ќе се вадат.

ај да не ги пцујам сега ама стварно се идиоти
покрај толкав профит и таква мрежа не даваат ФЛЕТ :mad: (вистински флет) иако плаќаме 50 евра (колку во Германија) тие уште не дупат
како на т хоме да им ги земаме ГБ-те

п.с едвај се воздржав од пцуење

п.п.с спасот е да се вработиме во т хомич (или можи и на вработените им даваат лимит само поголем)

Хаха пуштиле срце од T-Home, денеска вратиле нормална брзина валјда дека е 31-ви :D

Хаха, ќе видиме колку се срцки послем Нова година, ако не дадат нови пакети:

T-Home staff,

12481342.jpg

Хахах ако под нови пакети мислите на пакети со неограничен нет, е тоа малце потешко :)
Не мора неограничен, барем нека ги дуплираат. Тие со 15-30, 30-60, 60-120, 250-500GB и сите ќе си живееме среќно и весело, никој нема да се префрла на Telekabel, Kravakabel, One, Two, Blizoo, Dalekoo, итн.

kako da ne, ke me zalazat so plus 30gb. Edna ps3 igra e najmalku 20gb. Ne znam za drugite ama jas begam od thome, ili one ili blizu ili multimedia net, tripati podobri uslugi, nekade neogranicen, nekade 300gb nekade 400gb. Da sedam vo pljackasot thome za 1000den da mi dava 50-60gb, ne fala.

kako da ne, ke me zalazat so plus 30gb. Edna ps3 igra e najmalku 20gb. Ne znam za drugite ama jas begam od thome, ili one ili blizu ili multimedia net, tripati podobri uslugi, nekade neogranicen, nekade 300gb nekade 400gb. Da sedam vo pljackasot thome za 1000den da mi dava 50-60gb, ne fala.

До негде си у право, ама сепак не заборавај дека Т-Хоум сеуште се на прво место во поглед на квалитет и немаат вистинска конкуренција.

za drugi ne mozam da garantiram, ali pak ke kazam cicko mi ima uste od on.net pa nemal nikakvi ispadi ni problemi so internet taka da kvalitet ne e samo vo thome, go ima i one.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom