Ваљда за да ги примамат корисниците со понудава, да ги спречат од (и)миграција.LOL, epic fail, за што ќе се бунат Близу и Оне, за се поголемиот број корисници што мигрираат кај нив?
ај да не ги пцујам сега ама стварно се идиотиВидоа спушта народов и го укинаа, па сеа на АЕК ќе се вадат.
Дап, и кај менеХаха пуштиле срце од T-Home, денеска вратиле нормална брзина валјда дека е 31-ви
срцки се :*Хаха пуштиле срце од T-Home, денеска вратиле нормална брзина валјда дека е 31-ви
Хаха, ќе видиме колку се срцки послем Нова година, ако не дадат нови пакети:срцки се :*
Не мора неограничен, барем нека ги дуплираат. Тие со 15-30, 30-60, 60-120, 250-500GB и сите ќе си живееме среќно и весело, никој нема да се префрла на Telekabel, Kravakabel, One, Two, Blizoo, Dalekoo, итн.Хахах ако под нови пакети мислите на пакети со неограничен нет, е тоа малце потешко
До негде си у право, ама сепак не заборавај дека Т-Хоум сеуште се на прво место во поглед на квалитет и немаат вистинска конкуренција.kako da ne, ke me zalazat so plus 30gb. Edna ps3 igra e najmalku 20gb. Ne znam za drugite ama jas begam od thome, ili one ili blizu ili multimedia net, tripati podobri uslugi, nekade neogranicen, nekade 300gb nekade 400gb. Da sedam vo pljackasot thome za 1000den da mi dava 50-60gb, ne fala.