Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ве информираме дека, поради модернизацијата на телефонската мрежа на Македонски Телеком, Вие, како интернет корисник на новата платформа,
добивате неограничен интернет пристап во времетраење од 3 месеци

.

Секси!

Нова платформа?

Е да... јас 15 дена сум на т-хоме :icon_lol: Колку врие сега некој ... вика овој копук 15 дена а јас цел живот :pos:
implying we know who you are and we care.

Каква глупост е ова со тестирање нова платформа, нека пуштат неограничен цело време не вакви глупости...

implying we know who you are and we care.

Каква глупост е ова со тестирање нова платформа, нека пуштат неограничен цело време не вакви глупости...

Така прават за да ја истестираат таа нова платформа и да ги отстраната евентуалните фалинки за да биде релеабилна платформа.

Ве информираме дека, поради модернизацијата на телефонската мрежа на Македонски Телеком, Вие, како интернет корисник на новата платформа,
добивате неограничен интернет пристап во времетраење од 3 месеци

.

Секси!
Исто и мене ми се јавија дома. ;)

Nice, 3 месеци неограничен нет. И замислете пуштат нови пакети од февруари :)
Уствари чекај, кај мене ништо не пиушува, ова важи за сите пакети или само за тие од 250GB?

Уствари чекај, кај мене ништо не пиушува, ова важи за сите пакети или само за тие од 250GB?

Кој вика дека од Февруари ќе има нови пакети?Има некаде известување?

Пријатели, има нови пакети на сајтот на Кејблтел. Сите пакети се со неограничен трансфер и се разликуваат само по брзината. Понудените брзини се од по 10, 20 и 50 мегабита во секунда. Претходната промоција 10/500 ја очекував, ама ова е нешто сосема друго. Прв оператор кој нуди flat rate на домашни корисници. Алал да им е. Утре ќе одам да се распрашам за условите за префрлање...
Ова е прилично големо раздвижување на Интернет пазарот во Македонија. На потег се другите оператори.
Еве, што ти се вика конкуренција. Мило ми е што и другите оператори го следат примерот на Кејблтел и пуштаат flat rate пакети за домашни корисници. И јас се надевам дека Телеком ќе ги пуштат пакетиве за сите корисници (не само за оние кои се на новата платформа) и за стално (а не само за 3 месеци), како би биле фер спрема сите нивни корисници. Следни се ОНЕ и Телекабел!

Еве, што ти се вика конкуренција. Мило ми е што и другите оператори го следат примерот на Кејблтел и пуштаат flat rate пакети за домашни корисници. И јас се надевам дека Телеком ќе ги пуштат пакетиве за сите корисници (не само за оние кои се на новата платформа) и за стално (а не само за 3 месеци), како би биле фер спрема сите нивни корисници. Следни се ОНЕ и Телекабел!

T-Home да пушти неограничени пакети од 30 на неограничено е исто како некој да ми каже дека Мајкл Џексон е жив и пазари во Беверли Хилс

Кој вика дека од Февруари ќе има нови пакети?Има некаде известување?

Прочитај го уште еднаш убаво постот :)
А да, и кои се тие корисници на новата платформа, само тие во Центар и Кисела Вода, Тетово/Велес/Гевгелија каде што рекоа дека најпрво на тие места ќе ја поставуваат новата опрема или за сите ова важи?

Аман бе човек само онака реков, може да изненадат, никаде не реков дека јавно објавиле нешто.

Ја колку шо прочитав на сметката пред еден месец пишуеше дека ќе треба некој нов уред да ти донесат за ова :O
Не планирам да експериментирам, 250гб месечно доволни ми се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom