Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кај да се обратам да решам еден проблем.На лаптопот имам сигнал све ок ама немам интернет ми јаува нешто прокси проблем.Незнам што е фрката
Подобро не се јавувај во т-хоме зашто нема да ти го решат проблемот, јас сега се јавив нејке ип адреса да ми смени и тој операторот ме направи будала ми вика проблемот не е до нас, значи треба врски да си бркам за да ми се среди проблемот :(

како ви е на Youtube еден клип немозам да гледам катастрофа локација драчево како е кај вас или да им вртам на тхомовци

Имам Макс ТВ пакет (средниот со 30 гига лимит) и моментално сум 36 гига над лимит и веке недела дена ми е поминат и сеуште брзината ми е одлична... Се прашувам дали да ги цицам до макс или пак според тоа што направен е анекс договор (доколку не го обновите сам ви се обновува) па дали е можно да ми наплакаат по поминат лимит ? Мислам дека коунтерите им се углавени или нешто слично.

Ваше мислење?

неможе да ти наплаќаат, цицај дур моеш.

Јас имам пакет од 15 гига а имам потрошено повеќе сигурно и не ми е падната брзината у договорот стои дека се должни да ја намалат брзината не си ти крив ти е гајле

Најверојатно тоа што за светот е више секојдневие кај нас е како што кажа огромна новост :toe:

Па на нивната страна кој се логираш мора да има и да промениш лозинка

Може ли едно прашање?? Сакам овие деновиве да земаме 3 мах пакет.. и глеам неши има два приемника за тв... а мене и то ами треба.. сега само ме интересира дали програмата што ќе иде на едниот тв ќе се емитува и на другиот или м оже и н а двата тв различно??

Може ли едно прашање?? Сакам овие деновиве да земаме 3 мах пакет.. и глеам неши има два приемника за тв... а мене и то ами треба.. сега само ме интересира дали програмата што ќе иде на едниот тв ќе се емитува и на другиот или м оже и н а двата тв различно??

На двата приемника ќе ти биди различно, што сакаш ќе си гледаш на вториот приемник.

Ако имаш два приемника и на двата телевизори ќе ти биде различно, т.е ќе си пушташ што сакаш и на тој и на тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom