Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми помина лимитов пред една недела, ама сеуште не ми е исклучен, има ваков " проблем " некој?
И дали на секој поминат GB, се доплаќа повеќе пари?
Имам еден проблем. Имам Thomson рутер и пред неколку дена пробав да го активирам wireless-от ама не отвара http://192.168.1.254/, а до скоро беше со во ред. Помош некој...? Фала!
Дали е можно мануелно дисконектирање/реконектирање и промена на IP адресата со Speedport рутерот без исклучување од струја, и ако е можно - како?
Тенкс
Нема.Може,влези во рутерот и таму има конект/дисконект
Во Internet менито влезете па после во OPERATING MODE:
* Use one Internet connection for all computers (router) - најверојатно ова ви е штиклирано
* Use Speedport as a DSL modem - штиклирајте го ова па кликнете на APPLY, па после штиклирајте го Use one Internet connection for all computers (router) и кликнете APPLY, и така ќе си добиете нова ИП
Луѓе кај мене нејке да смени ип адреса, не знам што може да биде све пробав и нема чаре, а многу ми треба динамичка ип адреса дали го има некој друг овој проблем.
Све е пробано и Disconnect - Connect само кога ке исклучам од струја и рутерот и модемот ми менува ип адреса.Како проба?
Disconnect - Connect преку рутер.