Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Сите тегнат од исто место/исти кабли...
како беше она играта со рипање у вода, како први тако други :icon_lol:

Сите тегнат од исто место/исти кабли...
како беше она играта у вода, како први тако други :icon_lol:

Taка некако :)
Овие спијат сигурно, оправување тек прва смена после 8 сабајле :)

Се запил! :pos:

Се шалам, ваљда ќе биде брзо.

aj username i pass za speedport ruterite

за кој? мојот спидпорт адресата му е 192.168.178.1 а пас сам му местиш

како да го активирам фајрволот на томпсон рутер? ми вели
bull__md.gif
Firewall Settings
This level is protected and not editable.

луѓе ова со телеком не е нормална работа, јас земав нов рутер од тие белите и 15 гб и почна интернетот на сите странци скоро да ми вели Cashed Copy, се јавив таму пријавив и верувајте од тогаш цел месец беше одличен еве сега пак истата работа! дали навистина е до нив или мене ми се причинува? јас незнам што да правам?

луѓе ова со телеком не е нормална работа, јас земав нов рутер од тие белите и 15 гб и почна интернетот на сите странци скоро да ми вели Cashed Copy, се јавив таму пријавив и верувајте од тогаш цел месец беше одличен еве сега пак истата работа! дали навистина е до нив или мене ми се причинува? јас незнам што да правам?

Може да имаш некоја штеточина на компјутерот, или пак помеѓу компјутерот и провајдерот (вклучувајќи ги и самиот компјутер и провајдер) да има некој чкарт/лошо конфигуриран систем за *„веб“ кеширање. *HTTP

Може да имаш некоја штеточина на компјутерот, или пак помеѓу компјутерот и провајдерот (вклучувајќи ги и самиот компјутер и провајдер) да има некој чкарт/лошо конфигуриран систем за *„веб“ кеширање. *HTTP

незнам компјутерот ми гајнц нов нема ни вируси ништо е сега што може да е друго? и да има лошо конфигуриран систем и сл јас неможам ништо тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom