P
Princ
Гостин
Сите тегнат од исто место/исти кабли...
како беше она играта со рипање у вода, како први тако други![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
како беше она играта со рипање у вода, како први тако други
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Taка некакоСите тегнат од исто место/исти кабли...
како беше она играта у вода, како први тако други![]()
Стварно ме чуди како само кајгана работи.Се запил!
Се шалам, ваљда ќе биде брзо.
Кајгана е внатрешен линк, во нивната мрежа. Се што е надвор е offline.Стварно ме чуди како само кајгана работи.
Имале некои проблеми вчера, ја со дајл уп бризна бев пола ден.Денес нетов многу ми е спор, да не има и некој друг проблеми?
Може да имаш некоја штеточина на компјутерот, или пак помеѓу компјутерот и провајдерот (вклучувајќи ги и самиот компјутер и провајдер) да има некој чкарт/лошо конфигуриран систем за *„веб“ кеширање. *HTTPлуѓе ова со телеком не е нормална работа, јас земав нов рутер од тие белите и 15 гб и почна интернетот на сите странци скоро да ми вели Cashed Copy, се јавив таму пријавив и верувајте од тогаш цел месец беше одличен еве сега пак истата работа! дали навистина е до нив или мене ми се причинува? јас незнам што да правам?
незнам компјутерот ми гајнц нов нема ни вируси ништо е сега што може да е друго? и да има лошо конфигуриран систем и сл јас неможам ништо тука.Може да имаш некоја штеточина на компјутерот, или пак помеѓу компјутерот и провајдерот (вклучувајќи ги и самиот компјутер и провајдер) да има некој чкарт/лошо конфигуриран систем за *„веб“ кеширање. *HTTP