Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
ova netov katastrofa nisto skoro ne otvara

Да се стрпиме до 17ти. Од тогаш само мед, млеко и по малку бисквити ќе тече од цицката на мт-нет.

Т-хоум де.

Да се стрпиме до 17ти. Од тогаш само мед, млеко и по малку бисквити ќе тече од цицката на мт-нет.

Т-хоум де.
hahah mnogu nadezno .Kaj nas nikogas nemalo drasticni promeni odednas moze ke se smeni nesto no sigurno ke bide toa postepeno

Кај може да проверам остварен сообраќај?

Dali Sugarbabes se pojavija vo SK? posle Cola vidov eden kup lugje kako si odi od plostad i do kaj 11 40 voopsto nisto ne se slusase..

Dali Sugarbabes se pojavija vo SK? posle Cola vidov eden kup lugje kako si odi od plostad i do kaj 11 40 voopsto nisto ne se slusase..

Се појавија. Тие луѓето шо ги виде кај шо си бегат, беа старите, шо беа дојдени само за Чола :) Sugababes скокаја,пееја еден сат, не беше лошо.

За вчера, не знам немам зборови... Ваква гужва у Скопјево никогаш немам видено.. Да девојките беа после чола и ептен закон беа =)

И еве денес сме 18ти. Што има ново? К*р!:vozbud:

Паааа има има...само еднаш ми падна интернетот денес. :)

Паааа има има...само еднаш ми падна интернетот денес. :)
од сеа само 3 пати неделно ќе паѓал од сигурни извори:pos::pos::pos:
абе стварно зш мене никош не ми имат паднато веќе 3 месеци на инфел кабловска охрид?:baeh::baeh::baeh:
бтв... од 1 мај ни ги зголемија брзиниве дупло за истите пари...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom