Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
ovaa rabota e od drug forum ako sakate ke postavam i strana pa videte samite ako e dozvoleno strana ke postavam pa pisav na nekolku forumi za ovaa problematika i eden kup luge se javija so istiov problem ne e od mene da izmislam deka imalo virus fprocem se javiv i vo mt net a od tamu mi rekoa deka ako go isklucam kasperski ke e ok a koga prasav sto potoa bez anti virusna prosto nemaa odgovor e se ga do kogo e frkata kazete a odkako go preinstalirav xp to e se ok kako sto kaza i drugarov na drugiot forum deka ni nego ni mene ni nema spas kako i drugi luge so ista problematika ako moze da postavam link od drugiot forum pa videte sami sto se se diskutiralo na toj forum deka ima stvarno nesto sto zeza

Вади алатките...:) Или реинсталирај двеиљадарката...уствари не...само за XP и Vista важеше ова??? :pos:

momci ne se zezam stvarno barem taka velat deka ima virusi eve ako sakate link ke postavam od stranaa ako mi dozvolat moderatorite pa uverete se samo kolku luge imaat isti problem kako mene so adsl ot nekolku dena

momci ne vazi za XP ILI VISTA nego onaj koj sto koristi ADSL konekcija

не бе дечко стај си нод32 и со него фуче нема гајле,не треба реинстал:party3:

momci ne vazi za XP ILI VISTA nego onaj koj sto koristi ADSL konekcija

Ах проклет вирус, ми ја укочи играта прееска кога ми падна нетот...:pos:
Абе море...читни две-три страни назад те молам.

ne pisuvam poveke nisto kako sakate ok eve citnav nekolku strani nanazat pa kako sakate vie

Што е проблемов бе народееее???На speedtest.net не ми дава дека имам download брзина :uvo:
Воопшто неможам да почнам download од некоја страна,а само 30% од сајтовите ми отвара.
Имам лимит од 5G,а до сега имам направено 10.Да не ми ставаат ограничување на ограничувањето или свежо инсталираниов BitDefender Total Security 2008 ми ја кочи целава работа??
Еј бе ненормална работа....дај ајде од 17. нека укинуваат лимит:smir:

druze ako imas adsl jas pisav nesto pa ako nekoj ne veruva i jas imav slicen problem kako i ti ne mozev da se logiram i da pravam download na nisto vovopsto samo skype rabotese

Што е проблемов бе народееее???На speedtest.net не ми дава дека имам download брзина :uvo:
Воопшто неможам да почнам download од некоја страна,а само 30% од сајтовите ми отвара.
Имам лимит од 5G,а до сега имам направено 10.Да не ми ставаат ограничување на ограничувањето или свежо инсталираниов BitDefender Total Security 2008 ми ја кочи целава работа??
Еј бе ненормална работа....дај ајде од 17. нека укинуваат лимит:smir:
Кој е тој пакет на МТ од 5 гига?

Bitdefender сигурно не те зеза. До нив е најверојатно. Ќе го средат..

Очекувано е деновиве да биде тешко срање интернетот на МТ. Сепак дечките прават апгрејд и освежување на целата инфраструктура за 17ти. Истрпете малце.

Очекувано е деновиве да биде тешко срање интернетот на МТ. Сепак дечките прават апгрејд и освежување на целата инфраструктура за 17ти. Истрпете малце.

Јас пак ко обично, немам проблеми :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom