Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
па...за 700 денари е солидно 512:smir:
и како бонус не паѓа воопшто

Според мене ќе накачат и Т-Хоум брзини. Скоро сите оператори накачија брзини, па ваљда им доаѓа редот и на п*деристиве т-хоум. До крајов на месецов да се стрпиме...

Море не е лоша брзината, лимитот да го качат малку...:)

Хеј, какви пакети има од т-хоме. Линк нешто да проверам? Или чек пред да кажете, само лимитот ми кажејте колку е...

Цц, си мислев Т-Хоме е под-компанија на Т-мобиле за интернет.

:nvm:

Има некој гласови за некој новости ? Некој нешто да каже ?

Бтв модератори/администратори преименувајтеја темата во T-Home, а не T-home.. :)

Кога треба да се појават тие "фамозните" пакети?

procitav sega deka t-home nudi nekoi popusti za onie koi ke migriraat od pomal paket kon pogolem se e toa dobro no ne mi e jasno zosto nikogas ne dale nisto za nas koi direkto sme zemale 100 gb paket znaci sekogas sme zaebani.

Ај ако може некој да ми каже како да наместам АДСЛ на Убунту 8.04.

Ај ако може некој да ми каже како да наместам АДСЛ на Убунту 8.04.

Go to Applications---->select Terminal----->on the Terminal Window type "sudo pppoeconf"------>a dos type window will open----->read on------username given by ISP will be asked ----key it in------>Password will be asked----->key it in------>It will set it up and give info as to clampsomething---->Show you all the details----->will asked if you want to start the connection (select Yes)----->that's it..

As long as you've given all the info, you can check your connection by typing in the terminal "plog" or "ifconfig".

:smir:

Брзината се накачува пополека кај сите т.е. рандом. Од 1-ви Јуни официјално ќе се накачи брзината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom