Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене постојано катастрофа. Ретко да се појави некој ден кога си иде нормално:)

Последниве денови значи ништо не се промени... Ова стварно занигде е, ја разбирам малце под просечното ниво да е брзината, ама ова стварно ме нервира.

Ај од седумнаести ке биде ( се надевам ).

да да и јас слушам на 17ти Здравко Чолиќ ќе го средел:pos::pos::pos:

Кај мене лета. Нон стоп слимнувам и не сум приметил да имам брзина под 220кб/с...

Eve kaj mene kako e, ne sum zabelezal nekoi problemi.

И јас немам забележано никакви промени.

Брзината е таа и кај мене, само што во одредени периоди има проблем со отворање на некои страни.

Брзината е таа и кај мене, само што во одредени периоди има проблем со отворање на некои страни.
Исти случај, од рапидшеар симињам со 210 константно, ама страни во 85% од случаите ми отвара со релативно спора брзина.

Еве сега ништо странско не ми отвора. :(

momci samo da ve izvestam da ne se macite problemot e do mt net pred nekoj den me izvestija deka problemot e do niv imam eden moj poznanik vo mt net mi kaza deka nekoj mu gi napagal serverite imalo nekakov virus i badijala ne se macete da se obiduvate da go resite problemot samo morate da go preinstalirate XP ili VISTA sto i da koristite jas eve kasperski koristam ama ne uspea da go pronajde virusot veruvajte deka e do taa problematika jas go preinstalirav xp to i sega e se ok VERUVAJTE PROVERENA INFORMACIJA ZALUDNO E SE STO DA SE OBIDUVATE

momci samo da ve izvestam da ne se macite problemot e do mt net pred nekoj den me izvestija deka problemot e do niv imam eden moj poznanik vo mt net mi kaza deka nekoj mu gi napagal serverite imalo nekakov virus i badijala ne se macete da se obiduvate da go resite problemot samo morate da go preinstalirate XP ili VISTA sto i da koristite jas eve kasperski koristam ama ne uspea da go pronajde virusot veruvajte deka e do taa problematika jas go preinstalirav xp to i sega e se ok VERUVAJTE PROVERENA INFORMACIJA ZALUDNO E SE STO DA SE OBIDUVATE

Јас мислам да ја искористиме финтата од еден член овде од форумот - да пингаме ДНС серверите а :pos:

Дај деца немојте вакви ламерски финти имало вирус - еве ви кај мене на располагање „рај“ за вируси - Win2000 SP4, Касперски (со оригинална лиценца) и статичка ип на Телекабел и цели 8мбита.
Ајде кај се тие вируси толку што се опасни ... или можеби некој ке сака да ме хакне :pos2:

Секогаш кога некој сајт се отвара побрзо ако не е во МК има добро објаснување - само дали го имаме вие т.е дали сте во тек на кој линкот ми е оптеретен, прекина, загушен ...

Ако има такви „познати“ луге од МТ - еве им отворена покана да дојдат кај мене на кафе да си напраиме муабет ... има членови на форумот кои можат да потврдат дека мојот win2000 не е реинсталиран 9 години (т.е ќе му дојде дека е само еднаш инсталиран) иако има променето физички 3 компјутерски конфгурации а летово ќе оди на 4-та ... :tapp:

Значи назад на темава - доста глумите wannabe - хакер да не вадам модераторските алатки на маса :nenene:

Drugar go imav istiot problem i mene mi kazzaa deka e kaspersky , ne rabotese nikakov browser ni mozila nisto samo skype i od mt mi kazaa deka e kaspersky ama ne bese tuku ima nekoj virus sto ne moze da se otkrie so kaspersky , i morav da go reinstaliram celiot pc pa sega e se normalno imaat napadi na mt serverite da znais i mora nekoj pc da padne , reinstaliraj go win xp nema ti nikakov lek.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom