Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
200. И ќе немаат кај да бегаат.
Добро бе, ве оставив неколку дена со ова, се воздржувам, ама не ви доаѓа паметот. Значи дали видовте таму у слични кампањи од просторов, има кампања за Васил Јованов и 20+ факинг илјади потписи. И?
Ви се молам. Глупости. Како може да верувате дека ова ќе има некој утицај на Телеком?
Како е со интернетот ? Кај мене овие денови е ужас?
Не е.Preferred DNS server 1.1.1.1
Alternate DNS server 4.4.4.4
(првиот е Cloudflare вториот е на Гугл).
Поправено, 8.8.4.4, фала.Не е.
Ќе има покачување на пакетите ако ја зголемат брзината, за неколку денари ќе биде решено барањето.Имам потпишано на петицијата за подобра брзина на оптика ама не знам колку онлајн петиција може да даде успех.
Дали воопшто од Телеком што се на главни функции ќе ја видат петицијата.
Ако подразмислам можеби не сакаа зголемување на брзината на оптика затоа што ќе биде лошо за оние кој не можат да си дозволат сеуште оптика a им е потребен интернет за работење. Значи тие на бакар ќе трпат сеуште а тие на оптика се ниво погоре во квалитет.Ќе има покачување на пакетите ако ја зголемат брзината, за неколку денари ќе биде решено барањето.
pa telekom najavuvase cel bakar da se menuva so optika ama nisto od toaАко подразмислам можеби не сакаа зголемување на брзината на оптика затоа што ќе биде лошо за оние кој не можат да си дозволат сеуште оптика a им е потребен интернет за работење. Значи тие на бакар ќе трпат сеуште а тие на оптика се ниво погоре во квалитет.
Кога веројатно ќе се зголеми бројот на населби/улици кој ќе имаат бакар тогаш и можеби ќе зголемат.
Не иде тоа така лесно и забрзано. Треба да се копа по земја а за тоа треба дозвола да добиваат плус и да имаат секое место наместено за оптика по згради треба станарите да се сложат за да се потпише и да дојде екипа да наместат, низ секој спрат кабел, кутии, каналици и се што треба за после да може секој станар ако сака да се приклучи.pa telekom najavuvase cel bakar da se menuva so optika ama nisto od toa
Мислев оптика ама сум пишал бакар.Кога веројатно ќе се зголеми бројот на населби/улици кој ќе имаат бакар тогаш и можеби ќе зголемат.