Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немет. Јави се на 122 и прашај ги.Каде можам да најдам мапа на покриеност на оптика, едно време имаја на интернет страната сега не можам да ја најдам:??
Ја не би се надал.Некое инфо да не има некој случајно дали после септември ќе пуштат некои добри понуди за 3 Макс пакетите?
на адсл толку може и да понудат. толку може технологија. сега изборот е или кабелски или оптички.Некое инфо да не има некој случајно дали после септември ќе пуштат некои добри понуди за 3 Макс пакетите?
Ајде убедиме зашто да бегам од нивBegajte od ova kompanija sto poskoro
Najskapa kompanijaАјде убедиме зашто да бегам од нив
Има, само цените им се оган! Погрешна политика имаат во поглед на техничка поддршка на корисниците. Да биде бељата поголема, кога се јавуваш на 122 на 3ка, всушност зборуваш со "секретарки". Тие момци и девојки се толку ограничени во можностите да помогнат, што излегува смешно. Освен да ви пријават проблем, па други да ви го средуваат, друго нешто не можат. Голем дел од корисниците не го знаат ова и војуваат со нив: зошто не дојдовте, проблемот не е решен, дојдоа "вашите" и дозаебаа работа... Мој совет: кога ќе дојде екипа, НЕ ГИ ПУШТАЈТЕ ДА СИ ОДАТ додека не го решат проблемот! Очи нема да им видите и ќе се расправате со недолжни луѓе. Исто, барајте броеви за контакт од самите екипи! 122 немаат и не можат да ви дадат број. На одредени региони можеби и можат, но остатокот се надворешни фирми со кои немаат директен контакт. Не се расправајте со луѓето, не ви се виновни. Имате проблем, пријавете. Доаѓа екипа, барајте број и решавање на проблемот. Не утре, задутре. Подолго време сте без услуга, во салон: Добар ден, јас сакам да напишам приговор. И решен проблемДома имам брзина негде малку испод 8 мб/с,а во неколку кафиќи каде има од локалната кабелска интернет, мерам со спид тест на мобилниот и ми вади 17-18, а и осетно побрзо се сурфа
Веќе и телеком нема брзина во однос на другите како што се фалеше досега
Оди живеј во Америка, што да ти кажеме другоVo Amerika GOOGLE FIBER 1 Gigbit internet kosta 70 $ odnosno 62 Evra a vo Makedonija kosta 80 Evra mesecno, - Makedonski Telekom - Spodeli Dozivuvanja
Јас го неам то мислење дека имаат слаба услуга,имав проблем со ресиверот во 23 часот откажа се јавив другиот ден во 08,00 дојде екипа да го отстрани проблемот односно да го замени ресиверот.Понуда ? која од кабловските телевизии нуди поголем избор на канали квалитетни, можеби единствено што ги немаат ХРТ.Има голем избор на спортски од Арена, Спорт клуб ,Евроспорт и други да не ги набројувам ,од филмските го имаат пакетот на ХБО и едно можеби и најважно имаат покриеност сигурно над 95% од Македонија што другите оператори го немаат затоа и имаат поскапа понуда од другите.Погледни во Скопје барем зборам скоро го ископаа цело за поставување на оптикаNajskapa kompanija
Slaba usluga i ponudi