Што може да е проблем вирус не е пошто кочи на 2 лаптопа и 2 телефона
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што може да е проблем вирус не е пошто кочи на 2 лаптопа и 2 телефона
рутеротШто може да е проблем
На телевизорот? Не сум на Магента, на 3 Макс сум, претпоставувам исто е..Каде можам да проверам состојба на потрошен интернет ?
Имам Magenta 1 имам и профил на мојтелеком но нигде неможам да најдам за да проверам
На телевизорот? Не сум на Магента, на 3 Макс сум, претпоставувам исто е..
Ќе може да споделиш како најде?Фала најдов
Ќе може да споделиш како најде?![]()
Што направиле бе со техничка поддршка на 0800 12345?
Смениле тоа автоматот, некои глупости ми кажува, никако да дојдат до проблем со телевизија.
Порано си се јавуваш, си одбираш едно копче за „проблем со интернет и иптв“ сеа 20 круга направив за на крај да ми каже „зборењето со оператор ќе ве чини 9 ден. по минута“?
Не се наплатува повик, дури ни од Вип да вртиш. Нормално, од друг оператор 070/122 вртиш.Што направиле бе со техничка поддршка на 0800 12345?
Смениле тоа автоматот, некои глупости ми кажува, никако да дојдам до „проблем со телевизија“.
Порано си се јавуваш, си одбираш едно копче за „проблем со интернет и иптв“ сеа 20 круга направив за на крај да ми каже „зборењето со оператор ќе ве чини 9 ден. по минута“?
Вака сеа, изглеа не се разбираме. Јас имав проблем кој сакав да го пријавам на техничка поддршка во делот „проблем со интернет и иптв“ кој беше лесно достапен. Поточно сега беше за ИПТВ.Не се наплатува повик, дури ни од Вип да вртиш. Нормално, од друг оператор 070/122 вртиш.
За 4Г барајте да ве префрлат во контакт центар за мобилни. 0800 нема што да ви прави.
Пробај на 122Што направиле бе со техничка поддршка на 0800 12345?
Смениле тоа автоматот, некои глупости ми кажува, никако да дојдам до „проблем со телевизија“.
Еве и ја сега пробав, истото го одбрав (но тоа сепак е фиксни услуги, зар не е тоа само за домашен телефон?) и повторно ми кажа дека ќе ме чини 9 ден. минутаСвртев во моментов. 070/122 бирам 3, па 2 и ми вика: Повикот е бесплатен од вашиот постпејд број.