Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
имаат проблеми точно е тоа, не лажат колку ради реда :) до крај на месецов мораат да средат како и да е.

Пиши http://192.168.1.1/ во пребарувачот и username admin, a pass позади го имаш, ако ги немаш менувано тие се стандардни.

Значи све направив сите туторијали на YouTube ги изгледав пак несака, до сега сум имал 10 рутери и не сум имал проблем со отворање на портовите незнам што може да биде работата

Untitled.jpg

Untitled11.jpg

Ај сеа :tapp:

Значи све направив сите туторијали на YouTube ги изгледав пак несака, до сега сум имал 10 рутери и не сум имал проблем со отворање на портовите незнам што може да биде работата

батали го тоа, исто и кај мене така покажува но се е ок

adrE22KR.png

abtNSqAV.png

abpBTXP5.png

denot koga gi otkaciv go slavam kako praznik, ebate precenetata firma. Cekas 2 nedeli za da ti instaliraat oprema pa dve nedeli ako imas defekt da dojdat da sredat pa da ne zboram precenetite uslugi sto gi nudat. 30 giga internet so sugava brzina za 1200 den?! Fuck you t-home

него ли овај, во последно време имам приметено торентите одат со околу 700kbps-1mbps помеѓу 15:00 и 00:00... некој друг?
оптика
или до мене е нешто?

него ли овај, во последно време имам приметено торентите одат со околу 700kbps-1mbps помеѓу 15:00 и 00:00... некој друг?
оптика
или до мене е нешто?

Не е во последно време, одамна е вака. Јавна тајна е дека ги ограничуваат торентите преку ден

оптика
или до мене е нешто?
И јас сум на оптика , и истата заебанција е и кај мене во последните недела две ! Вчера баш го пуштив да се симнува Men of steel , преку ден не мрдаше повеќе од 800-900 kbps , ама затоа после 00.00 леташе (5-6000 kbps) o_O

Покатастрофа нет и тв не сум имал одамна,незнам само со кој ум сум го менувал кабелскиот оператор..Верувале или не досега 5 пати ми имаат сменето рутер,и вчера пак пријавив дефект,на секои 2 минути ми се замрзнува сликата,нет исто немам на секои 2 минути, а плаќам над 1500 ден месечно,ама за што?Цццц нема Близу во мојот град иначе одма се префрлам,ебати преварантската компанија ебати..

Сакам да прашам, бев активен на пакетот за 60гб месечно, сега гледам го направиле неограничено и гледам сум го надминал 61гб иам оставарено и нетов не ми е бавен, иако не ми се верува али можно е тие со 60 гига да има стаиле неограничен?

Сакам да прашам, бев активен на пакетот за 60гб месечно, сега гледам го направиле неограничено и гледам сум го надминал 61гб иам оставарено и нетов не ми е бавен, иако не ми се верува али можно е тие со 60 гига да има стаиле неограничен?

ехаааа абе промените беа одаамна, како до сега не си ги спазил новостите аман o.O

кој пакет си, што услуги користиш, една или две години договор?

ехаааа абе промените беа одаамна, како до сега не си ги спазил новостите аман o_O

кој пакет си, што услуги користиш, една или две години договор?
ПА незнам, на две години договор бев, тој шо беше 60гб да трошиш. Сега е наограничен а...

Неограничен е, нема веќе никакви пакети со 60 гига. Имаат со 30 и останатите им се со неограничен интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom