Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши http://192.168.1.1/ во пребарувачот и username admin, a pass позади го имаш, ако ги немаш менувано тие се стандардни.
Значи све направив сите туторијали на YouTube ги изгледав пак несака, до сега сум имал 10 рутери и не сум имал проблем со отворање на портовите незнам што може да биде работата
него ли овај, во последно време имам приметено торентите одат со околу 700kbps-1mbps помеѓу 15:00 и 00:00... некој друг?
оптика
или до мене е нешто?
И јас сум на оптика , и истата заебанција е и кај мене во последните недела две ! Вчера баш го пуштив да се симнува Men of steel , преку ден не мрдаше повеќе од 800-900 kbps , ама затоа после 00.00 леташе (5-6000 kbps)него ли овај, во последно време имам приметено торентите одат со околу 700kbps-1mbps помеѓу 15:00 и 00:00... некој друг?
оптика
или до мене е нешто?
Сакам да прашам, бев активен на пакетот за 60гб месечно, сега гледам го направиле неограничено и гледам сум го надминал 61гб иам оставарено и нетов не ми е бавен, иако не ми се верува али можно е тие со 60 гига да има стаиле неограничен?
ПА незнам, на две години договор бев, тој шо беше 60гб да трошиш. Сега е наограничен а...ехаааа абе промените беа одаамна, како до сега не си ги спазил новостите аман
кој пакет си, што услуги користиш, една или две години договор?
ПА незнам, на две години договор бев, тој шо беше 60гб да трошиш. Сега е наограничен а...