Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ма се им е тапа, и телевизија и нет. Чудна работа баш кога има фудбал го претераа веќе.

Добро бе луѓе како не ви чини интернетот? За цело ова време дур се жалите ја гајле си немам... интернетот си е прва лига, стабилен, брз... 3макс Старт сум...

Што е со нетов ? Посебно youtube неможе една песна без сецкање да ислушам , а тв кочи стандард ах што немам алтернатива ...

Добро што е со оптикава аман. Сецкаат каналине не се пуштаат, укочени 5 секунди па после се откочуваат. Интернетов клип не пуни, се кочи ццццццццц, срамота. Не е само денес ова, задниов месец ипол, стандарт секој втор ден.

За исклучување први се.

Добро што е со оптикава аман. Сецкаат каналине не се пуштаат, укочени 5 секунди па после се откочуваат. Интернетов клип не пуни, се кочи ццццццццц, срамота. Не е само денес ова, задниов месец ипол, стандарт секој втор ден.

За исклучување први се.

Кажаа дека прават апгрејд на системите и свесни се за проблемите

Катастрофална брзина на интернетот во моментов (преку оптика), некој друг со сличен проблем ?
3032861452

топ ми е мене

3032936084.png

Океј е сега, се оправи брзо.. туку ова со аплоадот неможат да го средат, 2-3пати им имам пријавувано дека е едвај до 5 (иако во пакетот е наведено 50) и се некако некои чудни објаснувања ми даваат. И ти користиш циско рутер, они малите црни или нешто друго ?

Океј е сега, се оправи брзо.. туку ова со аплоадот неможат да го средат, 2-3пати им имам пријавувано дека е едвај до 5 (иако во пакетот е наведено 50) и се некако некои чудни објаснувања ми даваат. И ти користиш циско рутер, они малите црни или нешто друго ?

Huawei користам

7526462100_760b1a6b79.jpg

Ваков рутер користам, т.е. ми го сменија пред некој ден и сега отварам тоа за подесување на портови и несака можно е и од таму да напраиле нешто или па јас ептен сум смотан :mad: Кај неможе статичка ИП па уште и ова :confused:

7526462100_760b1a6b79.jpg

Ваков рутер користам, т.е. ми го сменија пред некој ден и сега отварам тоа за подесување на портови и несака можно е и од таму да напраиле нешто или па јас ептен сум смотан :mad: Кај неможе статичка ИП па уште и ова :confused:

Пиши http://192.168.1.1/ во пребарувачот и username admin, a pass позади го имаш, ако ги немаш менувано тие се стандардни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom