Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
2980897912.png

2980904489.png

2980908663.png

Мизерија... :cenzura:

Од кога ќе им се јавиш да дојдат да монтираат за колку време доаѓаат? За нов корисник правам муабет. И "пакет" има ли само со нет? Најслаб некој, не е конекцијата за advanced user :)

Од кога ќе им се јавиш да дојдат да монтираат за колку време доаѓаат? За нов корисник правам муабет. И "пакет" има ли само со нет? Најслаб некој, не е конекцијата за advanced user :)

Договор правиш во салон и за недела време доаѓаат, а некогаш и побрзо.
Само интернет пакет http://www.t-home.mk/mk/61/Internet/MaxADSL_paketi.html

Договор правиш во салон и за недела време доаѓаат, а некогаш и побрзо.
Само интернет пакет http://www.t-home.mk/mk/61/Internet/MaxADSL_paketi.html
Сега ова од Христијан или од Ханзо? :D Иначе знам дека е ѓаол и пол ама за фирма е, не е за домашна употреба, стабилна конекција е потребна, лимитот е и повеќе од доволен :)

Јас пред 4 години кога ставив интернет од т-хоум, чекав точно 30 дена да дојдат да ми приклучат :D
Незнам, сега можеби се подобриле во тој поглед :)

Сега ова од Христијан или од Ханзо? :D Иначе знам дека е ѓаол и пол ама за фирма е, не е за домашна употреба, стабилна конекција е потребна, лимитот е и повеќе од доволен :)

Најдобро е да прашаш во салон дека знаат да издриблаат и тоа баш добро со понудиве на интернет странава.
Мислам дека за фирми имаа/-т посебни пакети, или сум гледал кај некој друг оператор:D
Пакетиве мојот и на Ханзо се разликуваат само во цена, а зошто не знам?

Најдобро е да прашаш во салон дека знаат да издриблаат и тоа баш добро со понудиве на интернет странава.
Мислам дека за фирми имаа/-т посебни пакети, или сум гледал кај некој друг оператор:D
Пакетиве мојот и на Ханзо се разликуваат само во цена, а зошто не знам?
Може за едните треба да имаш телефонска линија :)ќе прашам како и да е.

Јампороз сум јас, овај пакетов е за приватни корисници, за бизмис е ова само интернет без телефон http://business.telekom.mk/mk/345/Internet/MaxADSL_Pro/Samostojni_MaxADSL_Pro_paketi.html време на чекање не би требело да е појќе од 7 дена, ако имет рутери в салон ќе ти дает и монтираш сам/а и толку, ко ќе пуштет од горе мат интернет.

се да им ебам на овие од оптикава кај уште 5-6 пати у ден ми се рестартира рутерот кај уште сега и брзината ми е 4/37
само утре ако не ми средат у три лепе ке ги отерам

се да им ебам на овие од оптикава кај уште 5-6 пати у ден ми се рестартира рутерот кај уште сега и брзината ми е 4/37
само утре ако не ми средат у три лепе ке ги отерам

Пријави во АЕК на тел.190 од фиксен 02 190...

Пријави во АЕК на тел.190 од фиксен 02 190...

ке чекам уште утре до 8 ако не ми го средат нема друг избор освен да ги пријавам( и да се надеваме дека АЕК ке ја заврши работата али не веруем :) )

ке чекам уште утре до 8 ако не ми го средат нема друг избор освен да ги пријавам( и да се надеваме дека АЕК ке ја заврши работата али не веруем :) )

Мислам дека АЕК ќе помогне :)
Имаме ние една спорна белешка од 06 месец за која што беше поднесено приговор и ни исклучија се,интернет,телефон и кабловска.
Поднесовме приговор во АЕК и за непуни 24 часа,ни го пуштија интернетот,вероватно несмееле сите три работи да ги исклучат.
Овие денови очекуваме одговор,а и да ни ги пуштат тел. и кабловската :)

Мислам дека АЕК ќе помогне :)
Имаме ние една спорна белешка од 06 месец за која што беше поднесено приговор и ни исклучија се,интернет,телефон и кабловска.
Поднесовме приговор во АЕК и за непуни 24 часа,ни го пуштија интернетот,вероватно несмееле сите три работи да ги исклучат.
Овие денови очекуваме одговор,а и да ни ги пуштат тел. и кабловската :)

Па за да не бидете искључени од светот бар нет ви пуштиле....ајде ке биде се ОК да се надеваме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom