Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
12345 вртам од мобилен и вика 1 за кредит, 2 за дополнителни услуги и 3 за да се поврзам со контакт центарот.
HAHAHA LOL HAHA ne sum se iznasmeal vaka odamna, abe da ne si vrtel na HOT LINE? svrti na 080012345.. 1 ti e za plavusa 2 ti e za crnka 3 ti e za crnec

Е добро де се збунил дечкото сеа не го зезајте не бидете такви

Луѓе да не знае некој зошто морам секогаш Manual DNS да пишам за да се конектирам на интернет (Wireless) ? Ме нервира, не можам преку мобилниот да се конектирам на интернет нема DNS сетинзи. Рутерот е Thompson TG782 .

Катастрофа е нетов од први па навака :( На секои 10тина мин паѓа по еднаш. Им се јавив не бил проблемот до нив ај рестартираа и сега не паѓа на 10мин... на 15мин паѓа :(

Имаа проблеми сега е средено

Знае некој што ќе биде ова Дополнување на кредит ? Кога го кликам грешка излегува...

Uploaded with ImageShack.us

Знае некој што ќе биде ова Дополнување на кредит ? Кога го кликам грешка излегува...

Uploaded with ImageShack.us

Да дополниш кредит на припејд број, па парите што си ги дополнил ќе ти стигнат во месечната сметка изгледа.

Да да, гледам дека веќе е функционално ама и онака дополнувам ваучери одамна, не ми треба ова без никаков ќар :)

Не е можно еј, отварам сега да проверам колку имам потрошено, гледам 21 гига, што во никој случај не е можно. 100% сум сигурен дека имам потрошено околу 7-8, преку сила 10 гига. Дали ова сега што ги покачија пакетива па почнаа гомна да јадат уште вториот месец ?

Не е можно еј, отварам сега да проверам колку имам потрошено, гледам 21 гига, што во никој случај не е можно. 100% сум сигурен дека имам потрошено околу 7-8, преку сила 10 гига. Дали ова сега што ги покачија пакетива па почнаа гомна да јадат уште вториот месец ?

... или па ти краде некој.... или некој си седнал на РС по дома па симнувал, гледал клипчиња, или си остаил симнат торент да прави Upload.... све може.

... или па ти краде некој.... или некој си седнал на РС по дома па симнувал, гледал клипчиња, или си остаил симнат торент да прави Upload.... све може.

Да беше можно нешто од ова, немаше да се жалам вака. На модем сум, а дома освен јас никој друг не ни седнува на компјутер, т.е не ни знае да прави нешто на него. :) Не е можно во никој случај да имам 21 гига потрошено.

Да беше можно нешто од ова, немаше да се жалам вака. На модем сум, а дома освен јас никој друг не ни седнува на компјутер, т.е не ни знае да прави нешто на него. :) Не е можно во никој случај да имам 21 гига потрошено.

И јас викав вака,додека не си инсталирав НЕТ лимитер... :)

Да бе комшијата ти краде или од t-home, здосадија веќе овие приказни...

Зошто никој во своите калкулации за потрошувачка не го зема Youtube на пример како најголем цицач на проток? Па еден видео спот тежи околу 10МБ во просек ... а да не правиме муабет дека како ни растат брзините сите рипаме на повисока резолуција ... па така може и накај 50МБ да отидеме за да изгледаме еден убав квалитетен спот. Па истиот ако го повториме за и другите да го видат ... уф уф уф. Квалитетни клипови на Youtube да, ама само ако истите ги симињате локално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom