Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
А т-хоме може да ми го испушат курот ?
Ми гасат спорт клуб да сум плател 100 денари месечно за да ми уклучат, ви ебам лоповите. Многу ме напиздија, само замачкуваат очи со нетов.

Само кај мене на YouTube споро се симнуваат клиповите или од T-home имаат некој проблем?

Од први април до сега интернетов е ептен тапа. Од 8 мб што ги добивам, а 10 се предвидени, сега едвај 4 мб добивам даунлоад. Има ли друг некој проблеми со брзинава?

Само кај мене на YouTube споро се симнуваат клиповите или од T-home имаат некој проблем?
немој да читаш наназад неколку страни

патем, само мене ми е ваква позадината на мој телеком?
nyfww7.jpg

немој да читаш наназад неколку страни

патем, само мене ми е ваква позадината на мој телеком?
nyfww7.jpg

упс.. и кај мене е црна позадината... до нив ќе да е проблемот

Зошто интернетот ми донлоадира со 160 кб/с а нов месец... немам ни 1 гб симнато.?

Од први април до сега интернетов е ептен тапа. Од 8 мб што ги добивам, а 10 се предвидени, сега едвај 4 мб добивам даунлоад. Има ли друг некој проблеми со брзинава?

За да видиш која брзина ја добиваш од Телеком, кажи ми го рутерот што го користиш.

Сега го наместив рутерот од Телеком интернетот тотално се смени си донлоадира нормално сега... ваљда до тоа е било... одма сум требал тој рутер да го наместам.

Катастрофа е нетов од први па навака :( На секои 10тина мин паѓа по еднаш. Им се јавив не бил проблемот до нив ај рестартираа и сега не паѓа на 10мин... на 15мин паѓа :(

Дали некого го има зезано рутерот со конекцијата кога спушта торенти или кога отвора повеќе табови за краток временски период? Ако имал некој таков проблем и нашол решение нека се јави :)

Дали некого го има зезано рутерот со конекцијата кога спушта торенти или кога отвора повеќе табови за краток временски период? Ако имал некој таков проблем и нашол решение нека се јави :)

Кога отвараш повеќе табови многу споро ти иде нетот ? Се јавив им го кажав ова и ми викаат до Мозилата ти е,а пред 1 недела ја симнав 4ката. После ќе пробам со хромот ама не верувам дека е до мозилата и ќе пишам :)

Кога отвараш повеќе табови многу споро ти иде нетот ? Се јавив им го кажав ова и ми викаат до Мозилата ти е,а пред 1 недела ја симнав 4ката. После ќе пробам со хромот ама не верувам дека е до мозилата и ќе пишам :)

Со хром, со мозила, па дури и со ИЕ исто е прво споро иде, па ме дисконектира и едно 20 минути немам интернет. Истото се случува кога имам повеќе од два торенти пуштено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom