HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHHAHAHA12345 вртам од мобилен и вика 1 за кредит, 2 за дополнителни услуги и 3 за да се поврзам со контакт центарот.
OH GAWD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHHAHAHA12345 вртам од мобилен и вика 1 за кредит, 2 за дополнителни услуги и 3 за да се поврзам со контакт центарот.
немој да читаш наназад неколку страниСамо кај мене на YouTube споро се симнуваат клиповите или од T-home имаат некој проблем?
немој да читаш наназад неколку страни
патем, само мене ми е ваква позадината на мој телеком?
![]()
И кај мене е катастрофа брзината од 1ви овој месец. Не знам до што ќе да е.Зошто интернетот ми донлоадира со 160 кб/с а нов месец... немам ни 1 гб симнато.?
Од први април до сега интернетов е ептен тапа. Од 8 мб што ги добивам, а 10 се предвидени, сега едвај 4 мб добивам даунлоад. Има ли друг некој проблеми со брзинава?
TP-LINKЗа да видиш која брзина ја добиваш од Телеком, кажи ми го рутерот што го користиш.
Дали некого го има зезано рутерот со конекцијата кога спушта торенти или кога отвора повеќе табови за краток временски период? Ако имал некој таков проблем и нашол решение нека се јави![]()
Кога отвараш повеќе табови многу споро ти иде нетот ? Се јавив им го кажав ова и ми викаат до Мозилата ти е,а пред 1 недела ја симнав 4ката. После ќе пробам со хромот ама не верувам дека е до мозилата и ќе пишам![]()