M1K1 007
не у еу
ама после ќе сурфаш со полжав брзинаИмам потрошено многу повеќе од 20-30 гб
И немам право да доплатам ништобидејќи за интернет плаќам фиксни 500 ден.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама после ќе сурфаш со полжав брзинаИмам потрошено многу повеќе од 20-30 гб
И немам право да доплатам ништобидејќи за интернет плаќам фиксни 500 ден.
Штом ти покажува над 0,5 покачено е.Кој кажа дека го качиле аплоадот на 1Мбпс?
Кај мене останува 0.5-0.6 Мбпс.
![]()
Абе вистина ли се маабетите дека ќе качиле сообраќај до 150гига? STEALTH Mош знаеш нешто околе овоа, а и исто ме интересира зашо уште не е почнало да брое сообраќај за овај месец...![]()
Викни ги дома ќе ти дојдат да ти монтираат модемот со тоа и договор ќе ти дадат. Во беверли има пункт.Кај имаат наплатен пункт во центар? Да отидам да склучам договор...
Финтата е што имам некој заостанат долг, па да се распрашам дали може да го направат на рати, дали треба одма да се плати и тн...Викни ги дома ќе ти дојдат да ти монтираат модемот со тоа и договор ќе ти дадат. Во беверли има пункт.
Кај имаат наплатен пункт во центар? Да отидам да склучам договор...
И да немаш долг треба да платиш унапред за 3 месеци за интернет и тв како гаранција за модемот. За рати немам појма на телефон најдобро.Финтата е што имам некој заостанат долг, па да се распрашам дали може да го направат на рати, дали треба одма да се плати и тн...
Дека ќе дојдат без да го регулирам прво ова (макар и со договор за рати) не ми се верува
На сајтот читам Градски ѕид имале наплатен центар... Тоа ми е поблиску. Знае некој каде точно?
Фала ти, ова ми требашеИма во Беверли Хилс на приземје, а мислам дека и овде има:
![]()
Имам модем, порано бев корисникИ да немаш долг треба да платиш унапред за 3 месеци за интернет и тв како гаранција за модемот. За рати немам појма на телефон најдобро.
![]()
Сега се закачив да проверам сообраќај, ми делува изменето, а и лимитот фали.
PS
~21h00min:
![]()