Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Имам потрошено многу повеќе од 20-30 гб :)
И немам право да доплатам ништо :) бидејќи за интернет плаќам фиксни 500 ден.
ама после ќе сурфаш со полжав брзина

Абе вистина ли се маабетите дека ќе качиле сообраќај до 150гига? STEALTH Mош знаеш нешто околе овоа, а и исто ме интересира зашо уште не е почнало да брое сообраќај за овај месец... :)

Кој кажа дека го качиле аплоадот на 1Мбпс?
Кај мене останува 0.5-0.6 Мбпс.
2361697884.png
Штом ти покажува над 0,5 покачено е.

Абе вистина ли се маабетите дека ќе качиле сообраќај до 150гига? STEALTH Mош знаеш нешто околе овоа, а и исто ме интересира зашо уште не е почнало да брое сообраќај за овај месец... :)

За 150 гига не знам да кажам сеуште, а за сообраќајот има нешто проблеми со веб серверот, не е дека не се брои таму каде што треба :)

Кај имаат наплатен пункт во центар? Да отидам да склучам договор...

Кај имаат наплатен пункт во центар? Да отидам да склучам договор...
Викни ги дома ќе ти дојдат да ти монтираат модемот со тоа и договор ќе ти дадат. Во беверли има пункт.

Викни ги дома ќе ти дојдат да ти монтираат модемот со тоа и договор ќе ти дадат. Во беверли има пункт.
Финтата е што имам некој заостанат долг, па да се распрашам дали може да го направат на рати, дали треба одма да се плати и тн... :)
Дека ќе дојдат без да го регулирам прво ова (макар и со договор за рати) не ми се верува :)

На сајтот читам Градски ѕид имале наплатен центар... Тоа ми е поблиску. Знае некој каде точно?

Финтата е што имам некој заостанат долг, па да се распрашам дали може да го направат на рати, дали треба одма да се плати и тн... :)
Дека ќе дојдат без да го регулирам прво ова (макар и со договор за рати) не ми се верува :)

На сајтот читам Градски ѕид имале наплатен центар... Тоа ми е поблиску. Знае некој каде точно?
И да немаш долг треба да платиш унапред за 3 месеци за интернет и тв како гаранција за модемот. За рати немам појма на телефон најдобро.

Има во Беверли Хилс на приземје, а мислам дека и овде има:

fsQp6.jpg
Фала ти, ова ми требаше :)
--- надополнето: 10 декември 2012 во 12:42 ---
И да немаш долг треба да платиш унапред за 3 месеци за интернет и тв како гаранција за модемот. За рати немам појма на телефон најдобро.
Имам модем, порано бев корисник :)

Сега се закачив да проверам сообраќај, ми делува изменето, а и лимитот фали.

PS
~21h00min:
2363958425.png

нема шанси да платам за овој интернет!
2363936337.png

Сега се закачив да проверам сообраќај, ми делува изменето, а и лимитот фали.

PS
~21h00min:
2363958425.png

да исто е и кај мене само не знам од каде пресметаа 50 ГБ потрошени за 10 дена :eek:

Ime na paketot: Internet 500

Podatoci za realiziran soobrakjaj

Mesec: 12-2012
MB Download: 45051,74
MB Upload: 4506,88
MB Sum: 49558,62

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom