wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.803
- Поени од реакции
- 34.472
Кој ми е курот на гомнарите? Пишува дека сабота работат од 8-17ч, одам таму нема никој.
Ќе им ебам се, џабе изглегував на ладното![]()
Obicna sabota. Ne ovaa sabota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој ми е курот на гомнарите? Пишува дека сабота работат од 8-17ч, одам таму нема никој.
Ехх, дури сега ми текна..Obicna sabota. Ne ovaa sabota.
Ехх, дури сега ми текна..
На кој пакет планираш да преминеш?Преминувам и јас на Телекабел деновиве![]()
Имам телевизија моментално од кај нив, за која плаќам 450 денари.На кој пакет планираш да преминеш?
Имам телевизија моментално од кај нив, за која плаќам 450 денари.
Ќе земам интернет за 500 (основниот пакет, без доплата) со 8Mbit/s и ќе продолжам да ја користам телевизијата. Значи, треба 850 месечно да плаќам (затоа што 100 денари поефтина е телевизијата ако користиш интернет). Бар така сфатив...![]()
Последните 4-5 дена имаше прекини по пола саат во рандом ралично време јас се надевам дека нема да има вакви работи понатака. Нема да зажалиш освен во дадено време да ти снема интернет па да треба мобилен да уклучуваш.Имам телевизија моментално од кај нив, за која плаќам 450 денари.
Ќе земам интернет за 500 (основниот пакет, без доплата) со 8Mbit/s и ќе продолжам да ја користам телевизијата. Значи, треба 850 месечно да плаќам (затоа што 100 денари поефтина е телевизијата ако користиш интернет). Бар така сфатив...![]()
Уште е така и не се жалам, баш ми е убаво.добро бе да му се невиди дали и кај вас уште не работи статистиката?
не знам на шо сум сега
на флет? или.....
да се опуштам т.е да си спуштам торенти и да си гледам јутуб? само да не ме зафркнат после, тоа ме плаши
ова намерно го прават или има стварно некој проблем?
и пред некој месец вака не работеше ама само 2-3 дена ама ова од први овој месец е вака и знам дека и други се жалеа за ова и не знам дали е уште така и кај нив......
Кој кажа дека го качиле аплоадот на 1Мбпс?
Кај мене останува 0.5-0.6 Мбпс.
![]()
а ако ти напишат 50-60 гб а ти немаш толку потрошено? па после до крајот на месецот да ги надминиш и да доплатиш за само 20-30 гб 1500 ден, па ако плаќам 1500 да потрошам 300 гб баремУште е така и не се жалам, баш ми е убаво.
А за тоа дека може да ме зафркнат после, мало морген.
Туку кога сум веќе на темава да се пожалам за квалитетот на сликата веќе неколку дена. Со виљушка подобар сигнал и почиста слика фаќам на телевизорот.
Имам потрошено многу повеќе од 20-30 гба ако ти напишат 50-60 гб а ти немаш толку потрошено? па после до крајот на месецот да ги надминиш и да доплатиш за само 20-30 гб 1500 ден, па ако плаќам 1500 да потрошам 300 гб барем