Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли некои новости за зголемување на пакетиве Cabletel за исти пари имаат 500 гига
Се' додека Cabletel не се прошири низ цела Македонија не верувам дека Телекабел ќе ги подобруваат пакетите.Има ли некои новости за зголемување на пакетиве Cabletel за исти пари имаат 500 гига
Добро барем сепак на некој начин сме "непријатно" изненадени.Сега им се јавив во техничка да прашам дали некогаш воопшто ќе ги зголемат пакетите и тој ми вика немало никаква потреба,од нивна гледна точка многу не го ни искористувале целиот сообраќај па затоа.Прашав како на Кејблтел е неограничен интернет и ми вика а тоа нема врска биди сигурен дека не ја постигнуваат таа брзина хахах.![]()
Знам дека не припаѓа баш овде прашањево, но не можев да најдам тема за да го поставам
Не ми е јасно во врска со дигиталните канали од Телекабел...имам ЛЦД тв со вграден рисивер и на некои канали пишува нема сигнал (тоа ок), но на некои пишува нема CI модул? Што е работата со тие канали, мислам стварно не се разбирам премногу во технологијаСо колешка моја имаме ист ТВ, двете сме на Телекабел, само таа во СК,јас Бт, кај неа се гледаат едни дигитални канали , а кај мене на истите тие вика нема CI модул
![]()