Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На колку гигабајти ти ја скинаа и колку up/down е сега брзината?Ми ја скинале брзината. Нели неограничен интернет за 1500 денари?
50 gb. трансфер, телефон, телевизија. Беше супер до пред 10 дена година ипол наназад. Ваљда ќе го оправат интернетот.Каква е таа понуда за 1000 денари што има телефон интернет и кабловска? Ја има некој ставено, задоволен е?
Истото се случува и кај мене и минатиот и тој пред него месец го надминувам лимитот а и сам незнам како,гигабајтите ми одат ненормално.А еве и сега,5 октомври е,а ми пишува дека имам 12 потрошено а од тие ја сум симнал само 6.Мислам немам зборови за интернетот како и за дигиталната тв,СРАЊЕ.Тажното е што јас сеуште симнувам филмови од 700 МБ и пак го минувам лимитот секој месец.
![]()
Резултативе ги дава како ок се, но дали и кај вас кога трае тестот е на пикови брзината т.е. показува 1.5мб па ке рипне на 12 мб, па ке се врати на 5 мб и слични зезанции?
СуперНикогаш не сум имал поголема брзина
Каква е таа понуда за 1000 денари што има телефон интернет и кабловска? Ја има некој ставено, задоволен е?