Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
1513311067.png

До сега ги фалев, а види сега на што личи. Пред 8 години имав ваква конекција.

На одредени дигитални канали веќе месец дена нема звук (само слика), а порано имаше се` комплет. Ова само кај мене е или и некој друг го забележал ова?

Тажното е што јас сеуште симнувам филмови од 700 МБ и пак го минувам лимитот секој месец.

Каква е таа понуда за 1000 денари што има телефон интернет и кабловска? Ја има некој ставено, задоволен е?

Каква е таа понуда за 1000 денари што има телефон интернет и кабловска? Ја има некој ставено, задоволен е?
50 gb. трансфер, телефон, телевизија. Беше супер до пред 10 дена година ипол наназад. Ваљда ќе го оправат интернетот.

Тажното е што јас сеуште симнувам филмови од 700 МБ и пак го минувам лимитот секој месец.
Истото се случува и кај мене и минатиот и тој пред него месец го надминувам лимитот а и сам незнам како,гигабајтите ми одат ненормално.А еве и сега,5 октомври е,а ми пишува дека имам 12 потрошено а од тие ја сум симнал само 6.Мислам немам зборови за интернетот како и за дигиталната тв,СРАЊЕ.

1519033521.png

кај мене не можам да се пожалам во последниве месеци арни се

Но ми прави проблеми со торенти ми оди од 250 до 450кбпс

1519630445.png

Резултативе ги дава како ок се, но дали и кај вас кога трае тестот е на пикови брзината т.е. показува 1.5мб па ке рипне на 12 мб, па ке се врати на 5 мб и слични зезанции?

1519630445.png

Резултативе ги дава како ок се, но дали и кај вас кога трае тестот е на пикови брзината т.е. показува 1.5мб па ке рипне на 12 мб, па ке се врати на 5 мб и слични зезанции?

Никогаш не сум имал поголема брзина

Vidi gi moite postovi so sliki od brzinata za minative 2 meseci po forumov pa zamisli se dali sakas da stavis, osobeno ako si vo Skopje...
A za programite da ne ti pravam muabet.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom