M1K1 007
не у еу
Ме оставија на зезнат нет доживотно значи, може да се каже дека сега скоро постојано е ваков, реално гледано подобро ми беше пред 3 месеци, тогаш немав проблеми:
Тука малку се подобри:
Арно ама не траеше воопшто:
*Напонема, тестовите се направени секвенцијално еден по друг, а не сите истовремено, што значи додека се одвива еден тест никој друг тест не се одвива, со цел да се добијат што поточни резултати.
Телекабел се навремено и повеќекратно известени за проблемот, при што објаснето им е за што се работи, а и воедно истите факти се потвредни од нивна страна, можат да го решат, но како и да е на жалост не го решаваат проблемот.
Благодарам за информацијата.
Телекабел работат со да речеме статични адреси, не се како МТ - за секоја точка до точка сесија нова адреса по default, освен ако не имаш платено +300 ден за статична. Така што динамична од Телекабел не очекувај. Искрено јас лично не ни сакам многу динамични адреси.
ама до пред месец не беше така туку ми се менваше на 2-3 дена адресата и немав ништо доплатено и која е позитивна и негативна страна на динамична и статична адеса?????
јас мислам дека е подобро да се менва адресата
стрелец
не користам преку мрежна туку преку УСБ

денски ваква брзина???????????