Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
мое мислење е дека овој месец ке го остават да "опипаат" колку луѓето трошат и наредниот месец ке мавнат еден просек на пример од 26 гб ова е мое мислење дај боже да не сум во право да остане вака како што е:back:

togas lugje daj potrosete poveke od 50 GB za i prosekot da bide pogolem:pos2::pos2::pos2:

Сакам да се префрлам од Maxadsl на т-хоме, на Телекабел, гледам го покачиле и лимитот на 50 ГБ и мислам дека е супер, ама сакав да прашам дали е стабилен во смисла дали паѓа на 5-6 минути(на т-хоме ми се случува ова многу често) и такви ми ти работи.
Ако не ви е тешко пишете ми приватна порака :)

Ме интересира брзината со која данлодирате нешта? Кај мене НЕ МРДА од околу 47 kb/s.

Да е од филмот не би рекол, оти 5 симнувам, па не може сите да се со малку сидери. Ги исклучив другите 4 филма, брзината пак си е иста. Чисто ме интересира дали ова е СЛУЧАЈНО до сидерите или: НА ви 50 GB, ама брзината ќе ви се ограничи.

Инаку проверив и на speed test си ја има нормалната брзина за данлодирање.

Можно ли е од кај нив ТЕЛЕКАБЕЛ да се КОЧИ?

Ме интересира брзината со која данлодирате нешта? Кај мене НЕ МРДА од околу 47 kb/s.

Да е од филмот не би рекол, оти 5 симнувам, па не може сите да се со малку сидери. Ги исклучив другите 4 филма, брзината пак си е иста. Чисто ме интересира дали ова е СЛУЧАЈНО до сидерите или: НА ви 50 GB, ама брзината ќе ви се ограничи.

Кај мене е ок од Замунда.. баш уклучив сеа да проверам.. не ми изгледа дека има било какво ограничување..

mkvnva.jpg

Можно е од торентот да е. Ќе пробам од Замунда да видам како ќе оди.

Браво за Телекабел за храбриот чекор....Само напред....:wink:

Кај мене со 320 кбпс симнува горе доле добро е...

Имам тестирано повеќе протоколи и не сум приметил досега некое брзинско ограничување по протокол од страна на Телекабел.

zosto ne moze da se proveri smetkata na web stranata,pak ke muvaat nesto

zosto ne moze da se proveri smetkata na web stranata,pak ke muvaat nesto

И кај мене не се отвара системот за проверка, може апдејтуваат нешто, не сум проверил детално, ама не ми изгледа серверот достапен, ај ќе биде за скоро достапен пак, пред некое време го средуваа и серверот за сајтот како што приметив.

И кај мене не се отвара системот за проверка, може апдејтуваат нешто, не сум проверил детално, ама не ми изгледа серверот достапен, ај ќе биде за скоро достапен пак, пред некое време го средуваа и серверот за сајтот како што приметив.

Нема ништо ново сега гледав:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom