Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Деновиве интернетот е катастрофа, постојано се губи конекцијата веќе трет ден...се јавив во техничка поддршка ми одговорија стандардно ќе пратиме екипа да види на лице место ? Како е кај другите корисници ? Пишувам за Скопје...

Деновиве интернетот е катастрофа, постојано се губи конекцијата веќе трет ден...се јавив во техничка поддршка ми одговорија стандардно ќе пратиме екипа да види на лице место ? Како е кај другите корисници ? Пишувам за Скопје...
Струмица исто, као демек проверете си рутерот ово оно.

Струмица исто, као демек проверете си рутерот ово оно.
Фала на одговорот, бидејќи сум нов корисник ме интересира дали ова се случува често или конекцијата е генерално стабилна ? Фала

Katastrofa veke edna nedela,nonstop prekinuva internetot,ne e stabilen voopsto

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Брзината е ок, а на торент не мрда веќе неколку дена, whats the point :??? значи макс 70кбпс на торент

Znaci ni za ovaa nova godina nema da vidime zgolemeni brzini od shabanive. NGeo, Kitchen FOX i takvi uste 100 kanali gi ima FREE na Kodi kako LiveTV (ako voopsto mi se gledaat tie kanali), poveke bi sakal nekoj od detskite kanali koi gi imase a gi ukinaa da gi vratat kako POP i JimJam. Problemot e sto dosta seckaat strimovite na Kodi od sto brzinava na TK e tapa, potocno brzinata e promenliva i ima dosta packet loss sto pak zavisi dali nadvor vrne ili e period vo denot koga site se doma i online.

НУЛА, КАТАСРОФА !!!
Втор ден по 7 саата во денот останувам без нет, поручек после 4 до 11 вечер... као имале дефект, тех проблеми во цела Струмица... па со години ги имате никако да решите... ама ќе ве решам јас со менување оператор... неспособни.

Stvarno ne znam sto e problemot so telekabel sto ne mozam barem da gi dupliraat brzinite od 15 mbps download i 1 upload barem na 30 so 2 . Ne mi e jasno stvarno

Internetot nema stabilnost,za strimovi e katastrofa,nonstop prekinuva,nemoze normalno da se gleda,a od tehnicka podrska vikaat se e vo red,KATASTROFA

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom