- Член од
- 24 јули 2008
- Мислења
- 666
- Поени од реакции
- 134
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истот и кај мене се случува, им се јавив двапати ама џабе. Првиот пат као ќе средиме, вториот пат денеска екипа ама од екипа нема ни Е!Ај вака да си прашам надминав лимитот и сеа ај шо е спор нетот, спор е ама проблемот е што често ми паѓа конекцијата. Е сеа ме интересира дали е тоа така зошто ми е надминат лимитот или треба да им се јавувам у техничка служба ?
П.С. Знам дека утре е први ама ипак да си знам у случај пак да се најдам у ваква ситуација![]()
Батали јутуб, мислам дека неможеме да го земеме како репер за квалитетот на интернетот. Се согласуваш?Незавизно од ова јутуг не е при себе овие денови ... најмалце 10 пати ми се случило видеото да нема слика а доле да мозам да гледам на барот сто се дешаа .. или у сред видео да даде порака за грешка ... и тоа ова се случува скоро од сите мк провајдери ...
две до три максимум толерираат зависи кој ден од месецот си. Ако до 20 чинам беше не платиш и имаш три сметки заостанати те сечат.Добро е кај мене,него да прашам.Колку неплатени сметки смееш максимално да имаш пред да те исклучат?
Ресетирај го модемот, извади го од струја... само што и кај мене имам ист проблем.