- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 762
Не се прашуваат вакви работи. SP.
Види горе.
S4 mini има супер амолед. Онака само.
sent from my Nokia 8210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се прашуваат вакви работи. SP.
Види горе.
Мало сутра дека е неспоредлива со IPS..Дека е добра Аmoled добра е,меѓутоа на кој како му се допаѓа повеќе..Јас имам дома и IPS и Amoled панел,незнам некако IPS како малце пореална слика да дава..Амолед е најнова технологија и дава нај сјајна слика и живи бои сликата е неспоредлива со ипс
Каков имаш панел амолед?Мало сутра дека е неспоредлива со IPS..Дека е добра Аmoled добра е,меѓутоа на кој како му се допаѓа повеќе..Јас имам дома и IPS и Amoled панел,незнам некако IPS како малце пореална слика да дава..
Е така,имам Самсунг телевизор со Super Amoled Full HD,не викам дека боите се лоши,напротив,супер се,ама дека е неспоредлив со IPS тоа малку потешко..Имам и HD IPS панел на таблетот,и вади малце пореални бои за разлика од Amoled на Самсунг.Каков имаш панел амолед?
Да не заборавиме дека амоледот е нова технологија и се уште е во фаза на развивање
Sent from my GT-9505 using OmegaV28 rom and Tapatalk![]()
Се уште нема амолед телевизор кај тебе сигурно е лед , и овие новиве што се на тестирање олед сликата е перверзии и се многу скапи незнам дали ги има кај насЕ така,имам Самсунг телевизор со Super Amoled Full HD,не викам дека боите се лоши,напротив,супер се,ама дека е неспоредлив со IPS тоа малку потешко..Имам и HD IPS панел на таблетот,и вади малце пореални бои за разлика од Amoled на Самсунг.
Искрено ги расипаа алкателите, идолот е супер за тие пари ... АМА затоа C5 е ХЕРМЕЛИН, тежок е доста, несмасен, грд итн ...Алкател ц5 /ц7 некој искуство?
http://www.phonegurureviews.com/ips-vs-amoled/ Еве прочитај тоа што сакав да ти го кажам,двата си имаат свои предности и недостатоци,само што IPS дава пореална и поостра слика.Се уште нема амолед телевизор кај тебе сигурно е лед , и овие новиве што се на тестирање олед сликата е перверзии и се многу скапи незнам дали ги има кај нас
Sent from my GT-9505 using OmegaV28 rom and Tapatalk![]()
Послушај го Торте, Идолот е екстра телефон, нема да згрешиш.Алкател ц5 /ц7 некој искуство?