Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Самсунг Галакси С3,Ајфон 4с или Нексус 4 ?кој од овие модели би бил најдобар избор?за замена за мојата лумиа 520 имам ајфон 4с(100е доплата) и нексус 4(130е доплата) ? што мислите вие?

Самсунг Галакси С3,Ајфон 4с или Нексус 4 ?кој од овие модели би бил најдобар избор?за замена за мојата лумиа 520 имам ајфон 4с(100е доплата) и нексус 4(130е доплата) ? што мислите вие?
Nexus 4 !!!

Дечки се мислам помеѓу Lg L70 и Samsung galaxy core plus ?

Абе што знам јас па некако повеќе сум за Самсунгов не ради другоо од причина што Самсунг е каде каде по прочуен и у глобала веќе секој бара самсунг никој не се замара со LG
Сепак тоа е мое мислење

Абе што знам јас па некако повеќе сум за Самсунгов не ради другоо од причина што Самсунг е каде каде по прочуен и у глобала веќе секој бара самсунг никој не се замара со LG
Сепак тоа е мое мислење
Значи мое мислење пак е дека самсунг веќе се предосадни со миолион галакси, галакси ова она тренд менд дуо гранд мини плус бла бла. Галакси коре докажано лагира и е преценето ѓубре како и повеќето од самсунг телефоните, елџито не сум го видел ама не можеш да кажеш дека не се познати како самсунг кога ЛГ на гугл му го прават нексус кој е еден од најпродаваните телефони заедно со елџи џи 2.Не знам твои пари/твоја работа.

HTC Desire 500 vs. Sony Xperia L ?

1. Како најбитно ме интересира кој има погласен звучник ?
2. Кој е побрз за интернет пребарување, фејсбук .. ?
3. Кој има подобра камера ?
4. Кој држи повеќе батерија ?

Тука се некаде двата,да не речам исти. Предност има Desire 500 што е за понов како модел за неколку месеци.

Ајфон 4с или Самсунг галакси с4

Desire 500[DOUBLEPOST=1399999021][/DOUBLEPOST]
Дечки се мислам помеѓу Lg L70 и Samsung galaxy core plus ?
Samsung galaxu core plus ти е подобар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom