Te сакам?

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Го кажувам тоа доколку ја сакам личноста и ми значи премногу.

V

Viktor g

Гостин
Те сакам
[FONT=&quot]Сладок е вкусот на победата. Штета што никогаш не го вкусив! Убаво е да сакаш и да си сакан. Штета што никогаш не бев сакан! Те сакам убаво звучи лесно е да го кажеш, но дали знаеш да го покажеш и докажеш дека некого сакаш? Кога сакаш некого го сакаш со сите мани и доблести. Те сакам значи и разбирање. Да бидеш разбран значи да го разбереш и партнерот. Те сакам кога не ги решавам проблемите така што ќе те оставам туку разговарам и ги решавам нив. Научи да сакаш за да бидеш сакан. Кога ќе научиш дека те сакам не е толку лесен збор ќе сфатиш дека некогаш си сакал некого. Доколку не си сигурен во она што го сакаш седни размисли пред да го повредиш другиот. Многу е лесно за сите проблеми да обвиниш друг негледајќи ги сопствените грешки. Се движам пополека пешки со овие маки тешки согледувајќи и учејќи на сопствените грешки. Сеуште мислиш дека те сакам е лесен збор? Јас повеќе не![/FONT]

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Ретко, на едната рака може да се изброи :) Повеќе ми зборуваат и значат делата кои ги користам за да ги афирмирам моите чувства кон некој.Тие два збора ми се премногу злоуботребувани, празни, недовршени, со изгубено значење, премногу како "Добар ден".
Кога го чувствувам навистина јазикот ми е во согласност со срцето, излегува неслучајно, со посебна леснина и убавина, силно и без колебање.

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Им викам на повеќето на заебанција,али на таа што ја сакам немам гз да и речам.Е тоа е пичка.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Те сакам.. хмм овој збор да се каже не е тешко воопшто но треба вистински да се мисли за да се каже.. сум кажал те сакам многу пати во вистинска смисла. мислам дека не е ништо тешко на партнерката да и кажам ТЕ САКАМ... едноставно кога чуствувам немам причина зашто да кријам....

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Им викам на повеќето на заебанција,али на таа што ја сакам немам гз да и речам.Е тоа е пичка.
Не е пичка, туку пизда.
Пичка - полов орган
Пизда - карактерна особина

Он топик: Апсолутистички израз, а воедно и слаб. Егоцентричен.

Woody Allen: Love is too weak a word for what I feel - I luuurve you, you know, I loave you, I luff you, two F's, yes I have to invent, of course I - I do, don't you think I do?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Животот ме научи дека кога велам те сакам всушност цело време сум зборувал со дрва.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.991
Поени од реакции
74.103
Викам те сакам само на ликови кои стварно ми значат, и нормално го чусвтсвувам тоа кон нив. И не ми преставува потешкотија да го кажам:smir:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Само на една личност до сега и го имам тоа кажано, вистински.. и само, некој внатре во мене го кажа тоа :D

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
И сеуште трагам по таа кај што ќе и го кажам ова а и ќе го мислам.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Абе лесно ми е да кажам те сакам на заебанција или на другари онака:baeh:
Ама на тој за кого и го осеќам тоа многуу...Неможам да го изговорам!!!

..сепак теШко е!.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
0
Si[M]onA;3236885 напиша:
..Абе лесно ми е да кажам те сакам на заебанција или на другари онака:baeh:
Ама на тој за кого и го осеќам тоа многуу...Неможам да го изговорам!!!

..сепак теШко е!.
Токму така , но колку да ти е тешко ќе и/му кажеш ( според мене )

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Кога сакам вистински го кажувам едноставно без и да размислам... бидејќи е искрено и бидејќи сакам на тој начин уште повеќе да му дадам до знаење дека го сакам, но во други случаеви искрено ми е тешко да ги изговорам овие две зборчиња, кои некогаш ( скоро секогаш ) многу значат.

Kajgana Shop

На врв Bottom