Teтово

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Еве што расипаа вашите патриоти од ДУИ.

Гостивар е Лас Вегас за Тетово. Ни Лика не беше подобар ;). Има предност ДУИ што се у влада, па може некој денар од влада да се фрли у градов.
Добро Лика е заслужен за улицата Илинденска, за центарот се сложувам, но ете затоа сега кандидат е Теута. А таа потекнува од старо граѓанско семејство.
И нормално дека тоа што се на власт им дава повеќе моќ а и знам дека ќе работат многу повеќе бидејќи Тетово е клучна општина за албанскиот блок, па не ќе сакаат да ја изгубат!

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.090
Абе за да гласаш за Беџети треба да си ментално пореметен или скроз да ти е испран мозокот за да не можеш да ја увидиш реалноста. Матер му еба на градот, втора општина со најак буџет у РМ а уште со водата и ѓубрето ги нема решено проблемите, плати каснат. он си гради хотели у Хрватска..тоа гомно сосе Тачита треба да гнијат в’затвор доживотно.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Deneska uapseni 4 aktivisti na DPA.

Fateni na delo kako kupuvat Glasovi od Makedoncite i Romite.

Sve mozem da veruem ama ne znam kako mozat Makedoncite da se prodavat za 1.000 den a posle toa da zhiveat 4 godini pod gjubre. Ajt za romite moze da kazam deka nemat pari ama vie ?

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Абе за да гласаш за Беџети треба да си ментално пореметен или скроз да ти е испран мозокот за да не можеш да ја увидиш реалноста. Матер му еба на градот, втора општина со најак буџет у РМ а уште со водата и ѓубрето ги нема решено проблемите, плати каснат. он си гради хотели у Хрватска..тоа гомно сосе Тачита треба да гнијат в’затвор доживотно.
Glasaj za promena vo gradot , glasaj za TEUTA :P

A

Ali Pasha

Гостин
Не треба да служи овој форум за политички маркетинг, ама за доброто на градот треба гадно да се казни сегашниот градоначалник. По алчен човек од овој, тешко да најде човек.
Треба народот да служи како механизам за казнување. Истото што се деси и во Струга. Два мандата крадеше и уништуваше Мерко, казната го стигна неговиот наследник Арбен Лабуништа (можеби тој е добар, ама багажот на Мерко беше претежок).
Ми се плаче кога го гледам градот во ваква состојба, Кучиња скитници, уништени улици, ѓубре насекаде, дим од запалени отпадоци, ....со еден збор КАТАСТРОФА!!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958

Sve mozem da veruem ama ne znam kako mozat Makedoncite da se prodavat za 1.000 den a posle toa da zhiveat 4 godini pod gjubre. Ajt za romite moze da kazam deka nemat pari ama vie ?
Да само што не са од дпа ,него од дуи са.

Член од
26 март 2013
Мислења
5
Поени од реакции
1
Нино ако си од Тетово знаеш дека никогаш дпа не била "крива" и секогаш знае како да ги меша работите, но се знае добро кому му требат гласови и кој треба да купува не треба да бидеш толку паметен да го сваќаш тоа. Goal барем да беа 1000 ден ама колку што видов ја сите пари беа по 10евра греота.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767

Еве ти убаво склопено од Твитер:

Влатко Васиљ @VlatkoVasilj
Најскапото нешто, најевтино го продаваат. Достоинство.

Политички маркетинг на ДУИ ја напраивте темава.
Па не баш, ама мило ми е кога гледам дека почнува да се цени "работата" на некој градоначалник, а не само слепо да се гледа партиската определба. Не направил ништо и не заслужува да биде на чело, едноставно. Во 21 век Тетово има егзистенционални проблеми. Тоа не смее да биде така и мора да се промени.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.393
Поени од реакции
84.650
Еве ти убаво склопено од Твитер:

Влатко Васиљ @VlatkoVasilj
Најскапото нешто, најевтино го продаваат. Достоинство.

Па не баш, ама мило ми е кога гледам дека почнува да се цени "работата" на некој градоначалник, а не само слепо да се гледа партиската определба. Не направил ништо и не заслужува да биде на чело, едноставно. Во 21 век Тетово има егзистенционални проблеми. Тоа не смее да биде така и мора да се промени.
јас тврдам дека е ова политичка пропаганда

иако се сложувам со повеќето дискутанти за тоа дали е боља Теута од овој љубителов на ѓубре

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
ne e vistina.
Uapsenite potverdele deka davale pari za Sadi Bedzeti.

Dui nema zasto da dava pari 4.000 glasovi se na predonst.
--- надополнето: 29 март 2013 во 16:13 ---
bthw ostajte ja politikata eve nesto dobro vo Tetovo

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
Acid ако нешто зачистуваше по Македонски градови, да те потсетам :D

Kajgana Shop