Epa sega vaka
Ako eden gradonacalnik e dobar, toa znaci deka e dobar za site gragjani bez razlika dali e makedoenc albanec turcin...
Ako e kradec kako sto bese bexheti toj e los za site. Znaete mnogu dobro vo kakva mizerija bevme 4 godini nisto ne se gradese vo gradot, gjubrinja, duri i bevme naj necist grad vo evropa a plus opstinata ima 18 milion evra dolg.
Kaj otidna parite ?
Tie se vashi pari !!
ODGOVOROT KE GO DAVATE SAMI posle 2 nedeli. !!
Ako eden gradonacalnik e dobar, toa znaci deka e dobar za site gragjani bez razlika dali e makedoenc albanec turcin...
Ako e kradec kako sto bese bexheti toj e los za site. Znaete mnogu dobro vo kakva mizerija bevme 4 godini nisto ne se gradese vo gradot, gjubrinja, duri i bevme naj necist grad vo evropa a plus opstinata ima 18 milion evra dolg.
Kaj otidna parite ?
Tie se vashi pari !!
ODGOVOROT KE GO DAVATE SAMI posle 2 nedeli. !!
Градоначалникот го подобрил созживотот.....
jas prasav koe e vaseto mislenje okolu ovie 2 kandidati (mislim na albancite) ?!! Lugje kako politicar sto moze da gi tigne tenziite nikoj drug nemoze ...Sekako deka i jas ce ostanem drugar pak so mojte komsija albanci i drugi poznanici no rabotata sto megju mojot odnos so nekoj 2 albanec ili opsto ne me zemaj mene kako primer nekoj si treti? Mislim deka Sadi ima pocit sprema nas (bar malce) ! Teuta ne ja obvinuvam zosto neznam dali e polosa od nego ili pak podobra..Sakam da kazem od moja gledna tocka nemie loso tolku kolku na vas albancite so nego...