i posle nemoj da se zalite zasot gradot e katastrofa.Ajde site za Begjeti !!![]()
Mislis deka Teuta ke ja naredi ? ako si Albanec zapoznajme vo kratki crti sto planovi imaat od dui ?i posle nemoj da se zalite zasot gradot e katastrofa.
А какви планови има Сади? Се ми се чини дека Тетово е град кој белеѓи регрес во секој поглед.Mislis deka Teuta ke ja naredi ? ako si Albanec zapoznajme vo kratki crti sto planovi imaat od dui ?
Posle nema voda... pa nema posle nema pari za rabotnicite pa nema.Ajde site za Begjeti !!![]()
Ќе ја нареди и тоа како. Ако ја добијат општината тогаш нема да дозволат уште долги години да ја изгубат затоа ќе работат многу.Mislis deka Teuta ke ja naredi ? ako si Albanec zapoznajme vo kratki crti sto planovi imaat od dui ?
ma i da ne napravi nisto pak podobra ke bide od ovoj lopovot, ovoj treba da dobie smrtna kazna za toa sto mu napravi na gradot, ne sum partiski opredelen no smrtno go mrazam covekot i ne znam sto gledate vie makedoncite dobro kaj nego za da glasate, ako barem malku se grizite za gradot davajte mu na teuta glas ako nejkete na teuta na kogo sakate samo ne na lopovot, zarem ne gledate kakva katastrofa od grad ni napravi a nastrana pravi hotel od 5 milioni evra vo hrvatska, za dobroto na gradot nemoj da glasate za nego, si imate vasi kandidati.Mislis deka Teuta ke ja naredi ? ako si Albanec zapoznajme vo kratki crti sto planovi imaat od dui ?
Ја мислим дека многу од Македонците гласаа за Беџети,пошто Арифи е тежок националиста,и ако биде она градоначалник тогај нема нишо да се прае у полза на Македонците (додуша ни со Беџети не е нешо нај али ипак).ma i da ne napravi nisto pak podobra ke bide od ovoj lopovot, ovoj treba da dobie smrtna kazna za toa sto mu napravi na gradot, ne sum partiski opredelen no smrtno go mrazam covekot i ne znam sto gledate vie makedoncite dobro kaj nego za da glasate, ako barem malku se grizite za gradot davajte mu na teuta glas ako nejkete na teuta na kogo sakate samo ne na lopovot, zarem ne gledate kakva katastrofa od grad ni napravi a nastrana pravi hotel od 5 milioni evra vo hrvatska, za dobroto na gradot nemoj da glasate za nego, si imate vasi kandidati.
A so naprail Bexheti za Makedoncite u Tetovo? ili podobro da vaka neka bide prasanjeto so naprail za tetovo za da mu davame uste eden mandat?Ја мислим дека многу од Македонците гласаа за Беџети,пошто Арифи е тежок националиста,и ако биде она градоначалник тогај нема нишо да се прае у полза на Македонците (додуша ни со Беџети не е нешо нај али ипак).
Него се прашуем коај ќе ги врата бистете на плоштад,нели кога го реновираја плоштадот рекоја дека ќе ги врата по обновуањето?![]()