Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mad Maxx напиша:Za toa ste najlesen plen za razbojnici,znaat deka se nosite u tasna.FortunE напиша:Многу ретко ми се случува да не носам чанта... Не можам во рака да ги носам сите глупости кои ми се потребни... Носам паричник, телефон, огледало, сјај за уста, цигари, запалки, клучеви и уште по некоја ситница...
Не сакам многу гломазни чанти и сакам да ми се иста боја со чевлите![]()
До сега не ми се случило некој да ми ја "дрпне" чантата, затоа што не се делам од неаMad Maxx напиша:Za toa ste najlesen plen za razbojnici,znaat deka se nosite u tasna.FortunE напиша:Многу ретко ми се случува да не носам чанта... Не можам во рака да ги носам сите глупости кои ми се потребни... Носам паричник, телефон, огледало, сјај за уста, цигари, запалки, клучеви и уште по некоја ситница...
Не сакам многу гломазни чанти и сакам да ми се иста боја со чевлите![]()

divine напиша:... не дека имав некоја посебна ташна, за неа не ми чуе, ама внатре ... ах мамата :lol:
Тоа ете ти е причина да си купиш нов телефон (утеха демек) 
najosnovnoto neshto E za nas zhenskite (pred izleguvanje - bilo kade). prvo mrzam koa ke idam u klub i sakam na dance floor ednash da se "istresam", a cantata opasno mi smeta! e toa ne se podnesue... pa ajde nekogash ke ja ostaam kaj drugarite na bar da mi ja cuvaat, ili nekoj ke mi ja pridrzhi. no toa ne e reshenie, a i u dzepovi nemozhesh sve da iznapikash ko na primer labelo, mastiki, kluchevi itn. itn. aj ke zeam 2-3 raboti, ali ponekogash se sluchuva i da nemash dzepovi... :roll: sho da ti kazhuem. vtoro mrazam koa od 1000 canti treba da izberam 1 koja da ja nosam.... obavezno mora da mi odgovara so oblekata i cevlite. :x i treto mrzam koa ke pazaruvam... pa ajde baraj go novcanikot, drugi raboti mi se prevrtuvaat, pagjaat po zemja. abe bruki. i isto taka go mrzam faktot shto na mashkite ne im se potrebni tolku MNOGU raboti za da nosat canti... pa da vidat kako e! 
gerard напиша:вчера една на патека со ролери се дотерала и пази ташничка носеше..
Па остај тоа не знаеше да вози, па и падна, излета таму во тревата..
Каква структура еј..
Бламажа :evil: