Ташни

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Е затоа јас ги бирам со патенти и сл. :wink:

Mad Maxx напиша:
FortunE напиша:
Многу ретко ми се случува да не носам чанта... Не можам во рака да ги носам сите глупости кои ми се потребни... Носам паричник, телефон, огледало, сјај за уста, цигари, запалки, клучеви и уште по некоја ситница...
Не сакам многу гломазни чанти и сакам да ми се иста боја со чевлите :D
Za toa ste najlesen plen za razbojnici,znaat deka se nosite u tasna.

Којзнае колку е среќен тој што ја зема мојата ... :twisted: :twisted: :twisted:

Зависи шо имало у нејзе или те пцуел или си му го разубавила денот

Мислам дека му/и го разубавив ... не дека имав некоја посебна ташна, за неа не ми чуе, ама внатре ... ах мамата :lol:

Јас и мојот ранец имаме развиено длабока емотивна врска...
(ај у петок на свадба мегју Арв и неговата торба :roll: :hey1: :bal: )

ама велат демек жената ја познават по работите у ташна. Чудно е....колку и да им е мала, чантичката мислам :roll: цел козметички бутик ке најдеш внатре. ....wow....amazing isnt it? :shock: :shock: :shock:

Mad Maxx напиша:
FortunE напиша:
Многу ретко ми се случува да не носам чанта... Не можам во рака да ги носам сите глупости кои ми се потребни... Носам паричник, телефон, огледало, сјај за уста, цигари, запалки, клучеви и уште по некоја ситница...
Не сакам многу гломазни чанти и сакам да ми се иста боја со чевлите :D
Za toa ste najlesen plen za razbojnici,znaat deka se nosite u tasna.
До сега не ми се случило некој да ми ја "дрпне" чантата, затоа што не се делам од неа :D
divine напиша:
... не дека имав некоја посебна ташна, за неа не ми чуе, ама внатре ... ах мамата :lol:
:cry: Тоа ете ти е причина да си купиш нов телефон (утеха демек) :D

lelee CANTI ej ! opasna rabota! GI MRAZAM! :( najosnovnoto neshto E za nas zhenskite (pred izleguvanje - bilo kade). prvo mrzam koa ke idam u klub i sakam na dance floor ednash da se "istresam", a cantata opasno mi smeta! e toa ne se podnesue... pa ajde nekogash ke ja ostaam kaj drugarite na bar da mi ja cuvaat, ili nekoj ke mi ja pridrzhi. no toa ne e reshenie, a i u dzepovi nemozhesh sve da iznapikash ko na primer labelo, mastiki, kluchevi itn. itn. aj ke zeam 2-3 raboti, ali ponekogash se sluchuva i da nemash dzepovi... :roll: sho da ti kazhuem. vtoro mrazam koa od 1000 canti treba da izberam 1 koja da ja nosam.... obavezno mora da mi odgovara so oblekata i cevlite. :x i treto mrzam koa ke pazaruvam... pa ajde baraj go novcanikot, drugi raboti mi se prevrtuvaat, pagjaat po zemja. abe bruki. i isto taka go mrzam faktot shto na mashkite ne im se potrebni tolku MNOGU raboti za da nosat canti... pa da vidat kako e! :(

Е вчера да ми ја отворевте ташната, ќе падневте во несвест.
Бев на пат во Софија на еден ден, а во ташната и јас неможев да си се снајдам а не па друг некој ХАОС :D :D :D

вчера една на патека со ролери се дотерала и пази ташничка носеше..
Па остај тоа не знаеше да вози, па и падна, излета таму во тревата..
Каква структура еј..
Бламажа :evil:

gerard напиша:
вчера една на патека со ролери се дотерала и пази ташничка носеше..
Па остај тоа не знаеше да вози, па и падна, излета таму во тревата..
Каква структура еј..
Бламажа :evil:

Е тоа ти е селска идила :lol:

Tashni i konduri nikogash dosta! Toa e zhenska bolest. Barem jas boluvam od taa bolest. :lol: Malechki, golemi, crni, beli, rozevi... ma vo sekoja boja i sekoja golemina. Pola shifonjer samo za tashni i konduri.

Прибидејќи како што кажав не сакам ич џиџани ташни, еве да ви кажам какви би носела, за у случај да сака некој да ми честита нешто :lol: :lol: :lol:

kpurse-1748-4652952.jpg

cl13142-027-2.gif

bag-23_large.jpg

bag-22_large.jpg

Solas%20Fashion%20Chakra%20Black.jpg

bg-ny1335gn-wt.jpg

Mojot stil e ednostaven, klasichen so po nekoj moden detal. Isto i so chantite.
Za sekoj deni za na rabota:

146347-SAN.jpg

128140.jpg

160494.jpg

Vo princip so sebe nikogash navecer ne nosam shminki, ne dodavam shminka na sebe koga kje izlezam od doma, pa za navecer mi e dovolna pomala chantichka:

164723.jpg

146346-BLK.jpg

120760.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom