Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе иди не му ја мисли ЧД

После ебе*е нема каење :)))))))))))):smir:

Не знам што е финтава ама имам приметено по муабетиве дека буквално се, вклучувајќи тешка шабанарија, фолкери и рапери, планираат да идат на журкава... барем од лично искуство. Дали ова ќе биде преполно како на Астрал или така ми личи?

Не хејтам никој, ама уназад 3-4 години е така...мање више тренсот стана меинстрим кај нас, не е веќе андерграунд...останаа само некои журчиња кои што си се за потесен круг на луѓе, како и некои од малце помасивен карактер каде што пак си оди одредена фела...тоа е...

Па треба организаторот да поврати трошоци и да спечали некој денар. Нека одат сите.

Енивејз, јас, Вотковача, Мансовача, Бејбигрловача... ќе бидеме у први борбени редови меѓу другите тврдокорни.
Вчера си купив карта :salut:

Абе ќе има се од штуро до сакато, ама сето тоа после 2 саат ќе си иде, мислам дека нема да можат да издржат до 4 саат да слушаат таква прекрасна музика која што они ја нарекуваат НЕуметност. :)

Абе ќе има се од штуро до сакато, ама сето тоа после 2 саат ќе си иде, мислам дека нема да можат да издржат до 4 саат да слушаат таква прекрасна музика која што они ја нарекуваат НЕуметност. :)

Каква неуметност бе, они тоа го викаат туп си глуп си туп си глуп си. :pos:

Каква неуметност бе, они тоа го викаат туп си глуп си туп си глуп си. :pos:

Па добро има повеќе називи. :)
А некој ќе се праша: Па зошто тогаш идат на вакви журки?!
Одговорот е едноставен: Cluubersgide, ZaZabava и KadeVecer ќе фоткаат, а овие фациве ќе ги бркаат фотограф(к)ите за да направат фенси фотка и после да се најдат на интернет и сликите да ги стават на Фејсбук. :tapp:

Ejjjjj, ne gi stavajte u ist kosh Clubbersguide so drugite, pak moze da se kaze deka toj sajt si e lider za clubbing kultura vo MKD

Ejjjjj, ne gi stavajte u ist kosh Clubbersguide so drugite, pak moze da se kaze deka toj sajt si e lider za clubbing kultura vo MKD

Абе ги спомнав само ради фотографите. Иначе секако дека се водечки во афирмацијата на клабинг културата и клаберскиот живот во МК. :)

Така е, не го ставајте clubbersguide во тој џган. Него не се секирајте тие што идат постојано на журки и го поштуваат и уживаат во трансот остануваат до фајрон, другиве се знае ќе позираат пред објективите на Каде Вечер(дека tonight си го викам) со D&G цвикери од зелен пазар до кај 2 најкасно и тек тогаш доаѓа вистинската журка.

Едвај чекам да се изнакршам малце, ќе ја остаам кичмата таму :vozbud:

Лелелеле,лудница ќе биде.Првиот пат се оставив таму,сега може малку ќе се зачувам:vozbud::vozbud::vozbud:

Калакурница! Се глеаме на саем! лом ке биде! :helou:

Па треба организаторот да поврати трошоци и да спечали некој денар. Нека одат сите.

Енивејз, јас, Вотковача, Мансовача, Бејбигрловача... ќе бидеме у први борбени редови меѓу другите тврдокорни.
Вчера си купив карта :salut:

Ништо бачко, тој ден праиме Гетеринк од Трета Смена (сеа утврдија датумот јебемга), така да ѕенѕајте и вие и ние...ќе се најдеме негде измеѓу атмосфериве :icon_lol: е сеа едино ако има преживеани, па да се избациме на сајмиште, ама не верувам :pos:
Леп провод на сите и умерено со се...И импресии да пишете обавезно...и сликици у група...

најверојатно и јас ке идам...ама незнам, некако сум уморен, ме мрзи....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom