Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти ебам журката уште ме болат сите коски, а за мускулите на нозете МУАБЕТ ДА НЕ ПРАЈМЕ.. Тоест добро тоа значи квалитетно журче.. Виууу ај бе вечер пак?!.. шо мисли тој и така редовен стана тука така со еднаш ќе помине :P :pipi:

чекај де па и ти...мене уште уши ми зујат од журката, па ти сакаш пак да има...ај на 14-ти може ке се иде...ако е има со кој да се иде...:helou:

чекај де па и ти...мене уште уши ми зујат од журката, па ти сакаш пак да има...ај на 14-ти може ке се иде...ако е има со кој да се иде...:helou:

Ајде јас сум за идење...ако има многу луѓе ќе закажеме сепаре у метрополис? да се збереме кој сме што сме?

ајде де...до 14-ти има време да се договориме кај ке се собираме.....нека заврши месецов првин па после тоа ке се договараме...

Епа ајде да се собереме еднаш сите што идеме па заедно ќе ја резимираме журката на лице место, немора да чекаме да се вратиме сабајле и на форумов да драпаме цел ден вака беше онака беше.:smir:

ај луѓе доста ни е тука дудлање за на greatest hits има тема, па таму ке се договараме :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom