Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Ајде бе иди не му ја мисли ЧД

После ебе*е нема каење :)))))))))))):smir:

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Не знам што е финтава ама имам приметено по муабетиве дека буквално се, вклучувајќи тешка шабанарија, фолкери и рапери, планираат да идат на журкава... барем од лично искуство. Дали ова ќе биде преполно како на Астрал или така ми личи?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Не хејтам никој, ама уназад 3-4 години е така...мање више тренсот стана меинстрим кај нас, не е веќе андерграунд...останаа само некои журчиња кои што си се за потесен круг на луѓе, како и некои од малце помасивен карактер каде што пак си оди одредена фела...тоа е...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Па треба организаторот да поврати трошоци и да спечали некој денар. Нека одат сите.

Енивејз, јас, Вотковача, Мансовача, Бејбигрловача... ќе бидеме у први борбени редови меѓу другите тврдокорни.
Вчера си купив карта :salut:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Абе ќе има се од штуро до сакато, ама сето тоа после 2 саат ќе си иде, мислам дека нема да можат да издржат до 4 саат да слушаат таква прекрасна музика која што они ја нарекуваат НЕуметност. :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе ќе има се од штуро до сакато, ама сето тоа после 2 саат ќе си иде, мислам дека нема да можат да издржат до 4 саат да слушаат таква прекрасна музика која што они ја нарекуваат НЕуметност. :)
Каква неуметност бе, они тоа го викаат туп си глуп си туп си глуп си. :pos:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Каква неуметност бе, они тоа го викаат туп си глуп си туп си глуп си. :pos:
Па добро има повеќе називи. :)
А некој ќе се праша: Па зошто тогаш идат на вакви журки?!
Одговорот е едноставен: Cluubersgide, ZaZabava и KadeVecer ќе фоткаат, а овие фациве ќе ги бркаат фотограф(к)ите за да направат фенси фотка и после да се најдат на интернет и сликите да ги стават на Фејсбук. :tapp:

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Ejjjjj, ne gi stavajte u ist kosh Clubbersguide so drugite, pak moze da se kaze deka toj sajt si e lider za clubbing kultura vo MKD

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ejjjjj, ne gi stavajte u ist kosh Clubbersguide so drugite, pak moze da se kaze deka toj sajt si e lider za clubbing kultura vo MKD
Абе ги спомнав само ради фотографите. Иначе секако дека се водечки во афирмацијата на клабинг културата и клаберскиот живот во МК. :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Така е, не го ставајте clubbersguide во тој џган. Него не се секирајте тие што идат постојано на журки и го поштуваат и уживаат во трансот остануваат до фајрон, другиве се знае ќе позираат пред објективите на Каде Вечер(дека tonight си го викам) со D&G цвикери од зелен пазар до кај 2 најкасно и тек тогаш доаѓа вистинската журка.

Едвај чекам да се изнакршам малце, ќе ја остаам кичмата таму :vozbud:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Лелелеле,лудница ќе биде.Првиот пат се оставив таму,сега може малку ќе се зачувам:vozbud::vozbud::vozbud:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Калакурница! Се глеаме на саем! лом ке биде! :helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Па треба организаторот да поврати трошоци и да спечали некој денар. Нека одат сите.

Енивејз, јас, Вотковача, Мансовача, Бејбигрловача... ќе бидеме у први борбени редови меѓу другите тврдокорни.
Вчера си купив карта :salut:
Ништо бачко, тој ден праиме Гетеринк од Трета Смена (сеа утврдија датумот јебемга), така да ѕенѕајте и вие и ние...ќе се најдеме негде измеѓу атмосфериве :icon_lol: е сеа едино ако има преживеани, па да се избациме на сајмиште, ама не верувам :pos:
Леп провод на сите и умерено со се...И импресии да пишете обавезно...и сликици у група...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
најверојатно и јас ке идам...ама незнам, некако сум уморен, ме мрзи....

Kajgana Shop

На врв Bottom