Talamasca @ Скопски Саем - 21.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Разбрав вода ќе светел... носете си шишенце да си напуните од светата вода. :pos: :pos: :pos: :pos:

Сатчо вие резидент диџеите по 1 саат ќе пуштате така?! т.е. од 22.00-01.00 или се лажам?! :)
:helou:

Сатчо вие резидент диџеите по 1 саат ќе пуштате така?! т.е. од 22.00-01.00 или се лажам?! :)
Ah, nie ke se tepame koj koga sho kako....Ama standard bi trebalo po saat vreme...e sea kako ke bideme ne se znae, direktno pred zurka si se dogovarame :) Sepak mislam (t.e. se nadevam kako i sekojpat koga nema stranes drug) deka jas ke bidam pred Talamasca :))) Ist stil i film u glavata si imame pa poradi toa jas sum standard pred nego :)))

ufufuf dobar cannabis ke padne vo zhurkata !! :baeh:
pozz

Еј по цел ден го слушам Obsessive dream od Talamasca (ко да има примеси од Jean Michele Jare? или се лажам.

Абе ме чуди една ствар. Кај е Burn во целава оваа приказна?! Нели он беше главен спонзор и кога беа Infected Mushroom па и Astral Projection (организирано од UD)?!
Не ми се пие Red Bull да го е*ам. :) Поубав е Burn-от. :)

Абе ме чуди една ствар. Кај е Burn во целава оваа приказна?! Нели он беше главен спонзор и кога беа Infected Mushroom па и Astral Projection (организирано од UD)?!
Не ми се пие Red Bull да го е*ам. :) Поубав е Burn-от. :)

Бачко DD е у организација, самостална журковача без умешување на UD, не е ова Burn Hot Festival. :)

Бачко DD е у организација, самостална журковача без умешување на UD, не е ова Burn Hot Festival. :)

Знам бачко дека DD организираат. И Infected Mushroom ги донесоа DD и тоагш Burn беше спонзор. :)

Ама тогаш беа Burn Hot Festival, па имаше и 2-ка, па Астрал ко 3-ка и за НГ као 4-ка. :)

Ma i heavy metal da pustam dzabe e, deckoto si e unikat, nema muabet :))) Moze i dark od 150 bpm-a da ide, pak ke si bide kako sto treba :)))) Nema gajle, miren ke bidam :))
ја ќе доам на време да те чујам и тебе, али ако пуштиш дарк поише ќе ми напраиш кеиф од таламаска:vozbud::vozbud:

ја ќе доам на време да те чујам и тебе, али ако пуштиш дарк поише ќе ми напраиш кеиф од таламаска:vozbud::vozbud:

046.gif
017.gif

:icon_lol: :icon_lol:

Нешто руско може?...
040.gif

046.gif
017.gif

:icon_lol: :icon_lol:

Нешто руско може?...
040.gif

Ne rusko, nikako....Portugalsko moze :))) Tryambaka, Menog, Sick Addiction...ama pred Talamasca nikako, ne e interesno inace posle :)) Pred nego se znae, standard Fullon so melodii do max :)

Vo sekoj slucaj mislam deka ova ke bide fenomenalna zurka taka da as usual,prijava na Kajgana crew e zadolzitelna ili.....ili Vodka ke go jede :)))) Toncie e drug muabet, on e po zenite pa moze da se dekoncentrira i mu se prasta :)))))):baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom