ТА Евролига 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата Cornicello
  • Време на започнување Време на започнување
Добро ајде нека е так, ама Ноа никад не ми изгледал како некој играч иако таа една сезона ми беше симпатичен што се трудеше у одбрана и ако не се кажам и на Ол Стар играше добра одбрана :D

Нема да ти каже, сме победувале екипи со проблеми доволно е то да го прочиташ и да ти стане јасно за каков лик станува збор, али заболе не патка за нивните лудории во главата, се сложувам со текстот кој го поставил pixa и ГАЗИ, ЛОМИ.
Тоа беше само глуп контра аргумент, само да му доловам дека поентата му е безвезна, а не дека стварно мислев така.

Нит сум некој ватрен навивач на Партизан нит сум за Ѕвезда, олабави се не се потресувај до толку. Партизан тепаше великани ко Барселона таа сезона, играше егал 1/2 финален меч со Олимпијакос кој беше СТРАШНА екипа тогаш, така да полека со споредбите со нив. Нека заврши сезонава па ќе споредуваме, мада по мене индивидуално гледано нема што да се споредува, појак беше тој Партизан за класа. Не ме јебете Ѕвезда како прво нема играч како Мекејлеб, нема играч како Весели, за Кецман не ми се прави ни муабет.

Тоа да значи Звезда нема некоја клса играч кој би требало посебно да се чува и у тоа им е силата мислам пошто играат како екипа. Со ова мислам дека сфати дека сам си удри контрааргумент кога кажа дека Партизан биле подобра екипа а не индибидуалци пошто таму Кеман Бо и Јан беа бог и батина

ЕХ КАД СЕ СЕТИМ НИКАД ЈАЧЕ ЕВРОЛИГЕ ТАМО ПРЕ НЕКИХ 10-15 ГОДИНА... МОЋНИ ПО ОРТЕЗ, МОЋНИ ЛОНДОН ТАУЕРСИ, МОЋНИ СЛАСК ВРОЦЛАВ, МОЋНИ ОСТЕНДЕ, МОЋНИ ЕСТУДИЈАНТЕС, МОЋНИ ПАНИОНИОС, МОЋНА КРКА НОВО МЕСТО... ТО ЈЕ БИЛА ЕВРОЛИГА БАЈО МОЈ, ОВО ДАНАС ШТО СЕ ЗОВЕ ЕВРОЛИГА ЈЕ БРУКА И СРАМОТА ЕВРОПСКЕ КОШАРКЕ.

#НикадСлабијаЕвролига2016/17

Анте Тони Жижиќ после АБА лигата реши да прави деца и во Евролига.
16п 18с против Ефес

Мислам дека вечер треба да се избегнува Звезда за кладионичари,после овие 10 победи, спиење по аеродроми, и целиот хајп мислам дека ќе "киксне". У наводници пошто Пао има ненормално екипа и со Олимпијакос,Фенер,Реал и ЦСКА гледам сите експерти ги прогнозираат за Ф4.

Мислам дека вечер треба да се избегнува Звезда за кладионичари,после овие 10 победи, спиење по аеродроми, и целиот хајп мислам дека ќе "киксне". У наводници пошто Пао има ненормално екипа и со Олимпијакос,Фенер,Реал и ЦСКА гледам сите експерти ги прогнозираат за Ф4.
Koлку и да ни се зголемија очекувањата после 6 победи, вечерва ништо неможе да ме изненади, једино пионир ветар во грб да ги е на играчите па да играат со 200% од можностите, друго Пао е и тек како повеќе од солидна екипа.

Уште еднаш ќе кажам, Звезда ги меле противниците со одбрана:vozbud::vozbud::vozbud:

Доста послабо од претходните ама мислам дека и двете изиграа една лоша утакмица за гледање баш како очекував пошто се уморни.
Одличен старт 16:0 и пад огронен на крај видовме нешто што до пред некој месец беше незамисливо да тепа на "искуство" некако многу смирено и сигурно одиграа.

Toa e taa famozna Cavi paskval rotacija.Gabriel cela utakmica gi drzi u igra, promasuva sva suta go aednua na klupa u moment koa ae krsi rezultatot.Pa go vrakja oladen na 2 min do kraj, sta reci

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Toa e taa famozna Cavi paskval rotacija.Gabriel cela utakmica gi drzi u igra, promasuva sva suta go aednua na klupa u moment koa ae krsi rezultatot.Pa go vrakja oladen na 2 min do kraj, sta reci

Најака му беше стартната петорка. Калатес, Фелдејн, Каралампопулос, Синглтон и Бурусис. Синглтон и Бурусис цела сезона се менуват на центар, денес почнува со двајцата, па и со овој младиот. Затоа и Ѕвезда отвори со 16-0, жив очај беа. Калатес жива мизерија, на крај кога се решавеше промаши 3ка и 2 слободни (едното бунар го фрли).

Секоја чест за Ѕвезда, алал да им е во каква серија се. :cuc:

Калатес се враќа пак у мизеријата џабе одличен старт посчедни утакмици е катастрофа денес и под тоа.
Бурусис све му е*ам.го играв одигра катастрофално па и лични како да не му се ни игра.

Најака му беше стартната петорка. Калатес, Фелдејн, Каралампопулос, Синглтон и Бурусис. Синглтон и Бурусис цела сезона се менуват на центар, денес почнува со двајцата, па и со овој младиот. Затоа и Ѕвезда отвори со 16-0, жив очај беа. Калатес жива мизерија, на крај кога се решавеше промаши 3ка и 2 слободни (едното бунар го фрли).

Секоја чест за Ѕвезда, алал да им е во каква серија се. :cuc:
Мислам дека секој противник на таква атмосфера на почетокот се губи, нешто слично ги снајде и ЦСКА, потоа се стабилизираа.

Не би кажал Пао дека ќе паднат на атмосфера пошто имаат одлична и они

Ne zezaj sea ona na Pao e nula za ova u Bg pa i Makabi ima sto pati bolja atmosfera.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom