Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.554
- Поени од реакции
- 17.998
Se nadevam deka kje se premisli i kje istera uste edna sezona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си замина Куртинаитис и проигра. [emoji3]Швед да не планират да се враќат во НБА?
17 поени прво, 5/7 за 3. Изгледа ги мрази и тој грциве.![]()
Ja eba Zvezda cela sezona dva poraza od faking Darusafaka sta reci
Негде начув дека Ефес им дале по милоинче на Цедевита и Дарушафака. Ете првиве си тепаа, за Цедевита и сами знаеме дека ќе бидат мотивирани до коска.Не знам у какви односи се Фенер и Ефес, не веруам дека се у пријателски, али исто така не веруам дека Фенер баш ќе се тепаат за да им помогнат на Звезда.Како и да е јасно дека ова е голем успех, али кога веќе дошле до овде зошто да се прокоцка ваква шанса.Далеку од тоа. Треба Ефес да победи со Фенер на гости и Панатинаикос дома, а Ѕвезда да загуби и со Цедевита за да отпаднат. Реално тешко да се случи сево ова.
Сепак ова е и максимумот од Ѕвезда, тешко дека некој очекуваше дека би се пласирале во топ 8, реално според мене немаат ни квалитет за таму ама ете по некои случајности и некои добри партии ќе стигнат и до таму, каде ако играат со ЦСКА, колективна распаљотка ќе им се деси.
Spored mene, za Fener - Efes utakmicata, ima dosta shansi za Fener da im ja "pushtat" uslovno kazhano, odnosno da ne igraat maximalno seriozno, od prosta prichina shto Efes se nezgodna ekipa i u top 8 mozhe da se desi da eliminiraat nekoj konkurent na Fener(spored mene Fener i CSKA se glavni favoriti za osvojuvanje, osobeno vtorite)Негде начув дека Ефес им дале по милоинче на Цедевита и Дарушафака. Ете првиве си тепаа, за Цедевита и сами знаеме дека ќе бидат мотивирани до коска.Не знам у какви односи се Фенер и Ефес, не веруам дека се у пријателски, али исто така не веруам дека Фенер баш ќе се тепаат за да им помогнат на Звезда.Како и да е јасно дека ова е голем успех, али кога веќе дошле до овде зошто да се прокоцка ваква шанса.
Негде начув дека Ефес им дале по милоинче на Цедевита и Дарушафака..
Fener- Efes... cista 2 ka e...ke se izedam oti ne vidov vo
SL deka deneska se site utakmici daeni..da ja fatam 2.40 koef..utre nema nikade nad 2 da bide...Prvo trenerite im se kumovi, drugo sponzor na EL e TurkishAirlains sto bi se reklo deka im e od interes sto povejke turski ekipi da odat ponatamu, treto Fener e bez klasicen centar skoro, bez Veseli i so povredeni do skoro Antic i Udoh...
Абе ептен незгодни што да ти причам. Немаат никакви шанси да елиминираат некоја посолидна екипа.Spored mene, za Fener - Efes utakmicata, ima dosta shansi za Fener da im ja "pushtat" uslovno kazhano, odnosno da ne igraat maximalno seriozno, od prosta prichina shto Efes se nezgodna ekipa i u top 8 mozhe da se desi da eliminiraat nekoj konkurent na Fener(spored mene Fener i CSKA se glavni favoriti za osvojuvanje, osobeno vtorite)