ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Se nadevam deka kje se premisli i kje istera uste edna sezona.

Швед да не планират да се враќат во НБА? :icon_lol:

17 поени прво, 5/7 за 3. Изгледа ги мрази и тој грциве. :icon_mrgr:

Олимпијакос, my ass, мизерии живи. Повеќе (не)среќа наредната година. ЦСКА може да се опуштат, ќе ги нема Принтезис и Били да ги запрат. :icon_mrgr:

Ja eba Zvezda cela sezona dva poraza od faking Darusafaka sta reci

Ja eba Zvezda cela sezona dva poraza od faking Darusafaka sta reci

Далеку од тоа. Треба Ефес да победи со Фенер на гости и Панатинаикос дома, а Ѕвезда да загуби и со Цедевита за да отпаднат. Реално тешко да се случи сево ова.

Сепак ова е и максимумот од Ѕвезда, тешко дека некој очекуваше дека би се пласирале во топ 8, реално според мене немаат ни квалитет за таму ама ете по некои случајности и некои добри партии ќе стигнат и до таму, каде ако играат со ЦСКА, колективна распаљотка ќе им се деси.

Далеку од тоа. Треба Ефес да победи со Фенер на гости и Панатинаикос дома, а Ѕвезда да загуби и со Цедевита за да отпаднат. Реално тешко да се случи сево ова.

Сепак ова е и максимумот од Ѕвезда, тешко дека некој очекуваше дека би се пласирале во топ 8, реално според мене немаат ни квалитет за таму ама ете по некои случајности и некои добри партии ќе стигнат и до таму, каде ако играат со ЦСКА, колективна распаљотка ќе им се деси.
Негде начув дека Ефес им дале по милоинче на Цедевита и Дарушафака. Ете првиве си тепаа, за Цедевита и сами знаеме дека ќе бидат мотивирани до коска.Не знам у какви односи се Фенер и Ефес, не веруам дека се у пријателски, али исто така не веруам дека Фенер баш ќе се тепаат за да им помогнат на Звезда.Како и да е јасно дека ова е голем успех, али кога веќе дошле до овде зошто да се прокоцка ваква шанса.

Негде начув дека Ефес им дале по милоинче на Цедевита и Дарушафака. Ете првиве си тепаа, за Цедевита и сами знаеме дека ќе бидат мотивирани до коска.Не знам у какви односи се Фенер и Ефес, не веруам дека се у пријателски, али исто така не веруам дека Фенер баш ќе се тепаат за да им помогнат на Звезда.Како и да е јасно дека ова е голем успех, али кога веќе дошле до овде зошто да се прокоцка ваква шанса.
Spored mene, za Fener - Efes utakmicata, ima dosta shansi za Fener da im ja "pushtat" uslovno kazhano, odnosno da ne igraat maximalno seriozno, od prosta prichina shto Efes se nezgodna ekipa i u top 8 mozhe da se desi da eliminiraat nekoj konkurent na Fener(spored mene Fener i CSKA se glavni favoriti za osvojuvanje, osobeno vtorite)

Fener- Efes... cista 2 ka e...ke se izedam oti ne vidov vo
SL deka deneska se site utakmici daeni..da ja fatam 2.40 koef..utre nema nikade nad 2 da bide...Prvo trenerite im se kumovi, drugo sponzor na EL e TurkishAirlains sto bi se reklo deka im e od interes sto povejke turski ekipi da odat ponatamu, treto Fener e bez klasicen centar skoro, bez Veseli i so povredeni do skoro Antic i Udoh...

Негде начув дека Ефес им дале по милоинче на Цедевита и Дарушафака..

Глупи муабети. Ефес ако толку сакаше да оди понатаму немаше да игра вакви мизерни партии и сега да плаќа други екипи, ова се чисти глупости.

Fener- Efes... cista 2 ka e...ke se izedam oti ne vidov vo
SL deka deneska se site utakmici daeni..da ja fatam 2.40 koef..utre nema nikade nad 2 da bide...Prvo trenerite im se kumovi, drugo sponzor na EL e TurkishAirlains sto bi se reklo deka im e od interes sto povejke turski ekipi da odat ponatamu, treto Fener e bez klasicen centar skoro, bez Veseli i so povredeni do skoro Antic i Udoh...

Далеку од чиста двојка, зарем ова е прва ваква утакмица, па ајде двете турски екипи и едната ќе му пушти на другата, еден куп вакви случаи имало каде никој на никого не пушта. Ефес е мизерија сезонава, незнам дали си го гледал, но никако не се за пишење. Фенер се само без Весели, Антич веќе 3-4 утакмици игра, Удох не ни беше повреден. Не викам дека нема да биде двојка утакмицава, Фенер откако го осигура пласманот игра доста полабаво во Евролигава, без мотивација, капак на тоа беше и тој пораз од Цедевита, но се доста поквалитетен тим од Ефес.

Ефес дале милион на Дарушафака и Цедевита да ја тепаат Ѕвезда??? :vozbud:

Spored mene, za Fener - Efes utakmicata, ima dosta shansi za Fener da im ja "pushtat" uslovno kazhano, odnosno da ne igraat maximalno seriozno, od prosta prichina shto Efes se nezgodna ekipa i u top 8 mozhe da se desi da eliminiraat nekoj konkurent na Fener(spored mene Fener i CSKA se glavni favoriti za osvojuvanje, osobeno vtorite)
Абе ептен незгодни што да ти причам. Немаат никакви шанси да елиминираат некоја посолидна екипа.

Мајк Џејмс 25 поени за три четвртини,6/6 за три поени.Е овој играч сезонава беше дубока резерва.Перасович :shook:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom