ТА Евролига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стрелниееееекс, 3ка на 4.6 секунди пред крајот иако губеа дури и 10 разлика, 72:71 за Бросе напад зс победа има Олимпијакос. Тринкери ТРЕНЕРИШТЕ

Не го користат Стрелниекс добро.Малиот е снајпер,треба многу повеќе акции да одат за него.Многу е лимитиран,зема малце шутеви.

Utre Real kje go jade nemien.So onaa igra ne gledam kako bi ja pobedile Cska

Какво покварено ѓубре е Белошевиќ или друг беше ? :boksix:

Ѕвезда за малку не изгуби добиен натпревар. Еден тон грешки направија во последната минута а имаа солидна позитива.

Crew Chief
BELOSEVIC, ILIJA, Serbia
6ab.jpg

Referee
PASTUSIAK, PIOTR, Poland
6ab.jpg

Umpire
SHULGA, BORIS, Ukraine
6ab.jpg

Да цркнете!![DOUBLEPOST=1457732654][/DOUBLEPOST]Продолжение , како само се изборија од незавидна позиција и еден куп технички . :vozbud::vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1457733296][/DOUBLEPOST]Џонтра mode on

Копиле едно смрдливо, кансор еден гаден умрен старец пиче ли ти ебам мајчино, иди умри негде сам, фетусирај се и умри си така тажен како што си ти и цела твоја судиска кариера, фамилијата да ти ја ебам најмила да ти ебам.
Све у куќа да ти ебам најмило, све што сакаш да ти снема и на крај тебе да те снема да ти го ебам племето у пичка.

Последно уредено:
ТООООООООООООООООО :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Каква завршница во Блауграна :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Долман :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom