Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
, ок на која основа го отпуштија?Затоа што му свика малце на копилето Швед?или па дека ги исплескаа сите поголеми клубови
.Наводно Швед претел дека ако не го отпуштат ке ја активира НБА клаузулата и ке заминел, Русин е, домашен играч им е и ваљда процениле дека е боље тренерот да го избркаат, плус ги кошта 3,4 милиони€ по сезона...Колку аматерски потег, ок на која основа го отпуштија?Затоа што му свика малце на копилето Швед?или па дека ги исплескаа сите поголеми клубови
.
Од ко го напишав постот ми текна, викам сигурно копилеви ги уценувало инаку ми нема логика и ете ти стварно.А што мисли дека дека овој ќе биде безгласна букава и ќе го трпи?па овој може и бетер кога е у прашање дисциплината.Едино ако му рекле да не го чепка преплтениов.У тој случај боље Швед да биде играч тренер, каков гомнар еј.[DOUBLEPOST=1458090204][/DOUBLEPOST]Требало да го шутнат макар загубиле и пари, колиле неблагодарно, кур што некој друг би му дал топкава плата.Наводно Швед претел дека ако не го отпуштат ке ја активира НБА клаузулата и ке заминел, Русин е, домашен играч им е и ваљда процениле дека е боље тренерот да го избркаат, плус ги кошта 3,4 милиони€ по сезона...