Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наводно Швед претел дека ако не го отпуштат ке ја активира НБА клаузулата и ке заминел, Русин е, домашен играч им е и ваљда процениле дека е боље тренерот да го избркаат, плус ги кошта 3,4 милиони€ по сезона...Колку аматерски потег, ок на која основа го отпуштија?Затоа што му свика малце на копилето Швед?или па дека ги исплескаа сите поголеми клубови
.
Од ко го напишав постот ми текна, викам сигурно копилеви ги уценувало инаку ми нема логика и ете ти стварно.А што мисли дека дека овој ќе биде безгласна букава и ќе го трпи?па овој може и бетер кога е у прашање дисциплината.Едино ако му рекле да не го чепка преплтениов.У тој случај боље Швед да биде играч тренер, каков гомнар еј.[DOUBLEPOST=1458090204][/DOUBLEPOST]Требало да го шутнат макар загубиле и пари, колиле неблагодарно, кур што некој друг би му дал топкава плата.Наводно Швед претел дека ако не го отпуштат ке ја активира НБА клаузулата и ке заминел, Русин е, домашен играч им е и ваљда процениле дека е боље тренерот да го избркаат, плус ги кошта 3,4 милиони€ по сезона...