Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеш да провериш со визуелниот авотомат, имаше и едно бројче за јавување ама сум го заборавил.Дечки како се проверува сметка на при пејд? Имам едно бројче да видам колку кредит има ми треба информација.
Ме мрзи да мењам картици, тоа бројчето ми треба да видам, ако ти текне пиши.Можеш да провериш со визуелниот авотомат, имаше и едно бројче за јавување ама сум го заборавил.
http://www.t-mobile.com.mk/public/vizuelen-avtomat.nspx
Ако може мала помош при избор на телефон. Се мислам помеѓу HTC Desire X, ZTE Grand X IN i LG Optimus L7
Таа понудата важи за интернет од 1 гб за 100 денари пошо кога ја активирав преку телефонот кажуваше 399 денари ?
Па моиве ја продолжија фамилијарната претплата на таа од 699 шо е претплатата али од после увидов дека ја имат таа понуда и сеа важи или не ?Каде има таква понуда? Јас мислам дека тоа беше промоција една за тие што ќе земат фамилијарна претплата..
Па моиве ја продолжија фамилијарната претплата на таа од 699 шо е претплатата али од после увидов дека ја имат таа понуда и сеа важи или не ?
6 месеци порано мојш.Имам релакс сурф м, договорот ми завршува негде ноември/декември годинава, може ли да се обнови порано некој месец како беше не ми текнува или морам да чекам до тој ден ?