Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали т-мобиле во било кој случај наплака ако делам интернет со друг компјутер преку мобилен? Значи без разлика дали е hotspot tethering ili usb опција?
Гледам во странство доста често се наплака за овие опции.
Има ли некој конкретно на релакс сурф м или погоре тарифен модел да ми каже дали интернет сообраќајот е навистина неограничен. Очекував некаде да видам ѕвездичка ама не можам да ја најдам. Арно ама во нашава државичка многу нешта се премногу добри за верување така да ... *крај на мрчење и то*
![]()
Има ли некој конкретно на релакс сурф м или погоре тарифен модел да ми каже дали интернет сообраќајот е навистина неограничен. Очекував некаде да видам ѕвездичка ама не можам да ја најдам. Арно ама во нашава државичка многу нешта се премногу добри за верување така да ... *крај на мрчење и то*
Дечки имам 3гб интернет и после тоа не се доплаќа, но деновиве немам интернет на пц, па го поврзав телефвонов со пц и го користам интернетот на Т-Мобиле, сакав да прашам да не се наплаќа тоа екстра нешто или немат врска?
Значи ти ја сакаш Плеј Л тарифата на 24 месеци договор со месечна претплата од 999ден така ли?Ајде вие што повеќе се разбирате. Гледав тел во ВИП и на претплата излегува 8000плаќаш и го зимаш тел и месечно 500ден за нез колку време. Ама јас побарав и во T-mobile и телефонот излезе за 2к поефтин (отприлика) ама не ми се јасни тука претплатите како одат па ако може помош. Конкретно се работи за овој тел. Гледам Play L е 91ден месечно на 24рати (2год) но кога ке кликнеш на Play L излегуваат и др опции и има една мн добра што е 118ден за 18 рати (ваљда така е) ама незнам колку се плаќа кога го земаш телефонот.. Помош???
како 999ден кога пишува 91ден за овој тел тоа не разбирам зошто толку пишува??