T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Дали т-мобиле во било кој случај наплака ако делам интернет со друг компјутер преку мобилен? Значи без разлика дали е hotspot tethering ili usb опција?

Гледам во странство доста често се наплака за овие опции.

Дали т-мобиле во било кој случај наплака ако делам интернет со друг компјутер преку мобилен? Значи без разлика дали е hotspot tethering ili usb опција?

Гледам во странство доста често се наплака за овие опции.

Колку што јас знам, не. Си имаш traffic limit, им е гајле на нив дали ти ќе го искористиш директно на телефон, или ќе го делиш со некој друг.

T0tWMCk.png

Има ли некој конкретно на релакс сурф м или погоре тарифен модел да ми каже дали интернет сообраќајот е навистина неограничен. Очекував некаде да видам ѕвездичка ама не можам да ја најдам. Арно ама во нашава државичка многу нешта се премногу добри за верување така да ... *крај на мрчење и то*

Има ли некој конкретно на релакс сурф м или погоре тарифен модел да ми каже дали интернет сообраќајот е навистина неограничен. Очекував некаде да видам ѕвездичка ама не можам да ја најдам. Арно ама во нашава државичка многу нешта се премногу добри за верување така да ... *крај на мрчење и то*

На предплатата од 600 денари имаш мислам 3ГБ и после надминувањето не се наплаќа само се намалува брзината..
Јас го имам истиот пакет само го зедов за Нова година со попуст тогаш беше Промо 499 денари и така ми е.
За секој случај прашај си во Т-Мобиле немат да те измамат.

T0tWMCk.png

Ја сум на Релакс Сурф М , и имаш мислам 3 гб брз интернет, а после тоа имаш спор.
Како и да е навистина имаш неограничен интернет, само првите 1 или 3 гб се супер брзи, а после тоа е споро.

Дечки имам 3гб интернет и после тоа не се доплаќа, но деновиве немам интернет на пц, па го поврзав телефвонов со пц и го користам интернетот на Т-Мобиле, сакав да прашам да не се наплаќа тоа екстра нешто или немат врска?

Припејд корисник сум и имам MobileSurf месечен пакет од 3gb секој месец и овој месец бројчот ми е нон стоп на 0% искористенот,...
Денеска се изнервирав и симнав еден филм и бројачот е пак на 0% .
Сигурен сум дека 3 пати повеќе имам истрошено и брзината не ми е намалена, :) сестра ми активира 100 MB Истото и кај неа, бројачот не се помрднува :)))
Кредитот ми останува истиот.
Е сега има две варијанти... Едната T-Mobile да си има проблеми...
Другото можеби зашто сум закачен на H+ а не на 3g мрежа :)))) стварно не ми е јасно зашто не ми мери..
Има ли некој исти "проблем" , ептен чудна ствар

Дечки имам 3гб интернет и после тоа не се доплаќа, но деновиве немам интернет на пц, па го поврзав телефвонов со пц и го користам интернетот на Т-Мобиле, сакав да прашам да не се наплаќа тоа екстра нешто или немат врска?

Нема врска :) интеренетот е тој и сам/а одбираш како и со што уред ќе го користиш :)

Дали има некој искуство со Play пакетот во постпејд? Дали понудените опции важат само за 1 број или може да се приклучат повеќе броеви?

Ајде вие што повеќе се разбирате. Гледав тел во ВИП и на претплата излегува 8000плаќаш и го зимаш тел и месечно 500ден за нез колку време. Ама јас побарав и во T-mobile и телефонот излезе за 2к поефтин (отприлика) ама не ми се јасни тука претплатите како одат па ако може помош. Конкретно се работи за овој тел. Гледам Play L е 91ден месечно на 24рати (2год) но кога ке кликнеш на Play L излегуваат и др опции и има една мн добра што е 118ден за 18 рати (ваљда така е) ама незнам колку се плаќа кога го земаш телефонот.. Помош???

Ајде вие што повеќе се разбирате. Гледав тел во ВИП и на претплата излегува 8000плаќаш и го зимаш тел и месечно 500ден за нез колку време. Ама јас побарав и во T-mobile и телефонот излезе за 2к поефтин (отприлика) ама не ми се јасни тука претплатите како одат па ако може помош. Конкретно се работи за овој тел. Гледам Play L е 91ден месечно на 24рати (2год) но кога ке кликнеш на Play L излегуваат и др опции и има една мн добра што е 118ден за 18 рати (ваљда така е) ама незнам колку се плаќа кога го земаш телефонот.. Помош???
Значи ти ја сакаш Плеј Л тарифата на 24 месеци договор со месечна претплата од 999ден така ли?

како 999ден кога пишува 91ден за овој тел тоа не разбирам зошто толку пишува??

како 999ден кога пишува 91ден за овој тел тоа не разбирам зошто толку пишува??

Па Плеј Л ти е 999 денари + 91 денар месечно за телефонот.. Во тарифата од 999 денари имаш вклучени разговори и интернет.
http://www.t-mobile.com.mk/public/play-tarifa.nspx ево овде мојш да видиш која тарива колку коштат и што имаш во нејзе.

Претплата за тафирата Л = 999 денари
Тој телефон на таа претплата = 1950 денари.

Ако го зимаш на 24 рати ќе плаќаш месечна сметка 999 + 91 денар = 1090 денари.

При подигнување на телефонот во овој случај нема да платиш ништо за него. Се ќе ти биде во сметката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom