T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки како се проверува сметка на при пејд? Имам едно бројче да видам колку кредит има ми треба информација.

Таа понудата важи за интернет од 1 гб за 100 денари пошо кога ја активирав преку телефонот кажуваше 399 денари ?

Ако може мала помош при избор на телефон. Се мислам помеѓу HTC Desire X, ZTE Grand X IN i LG Optimus L7

Таа понудата важи за интернет од 1 гб за 100 денари пошо кога ја активирав преку телефонот кажуваше 399 денари ?

Каде има таква понуда? Јас мислам дека тоа беше промоција една за тие што ќе земат фамилијарна претплата..

Каде има таква понуда? Јас мислам дека тоа беше промоција една за тие што ќе земат фамилијарна претплата..
Па моиве ја продолжија фамилијарната претплата на таа од 699 шо е претплатата али од после увидов дека ја имат таа понуда и сеа важи или не ?

Па моиве ја продолжија фамилијарната претплата на таа од 699 шо е претплатата али од после увидов дека ја имат таа понуда и сеа важи или не ?

Сврти на 122 и прашај дирекно така е најдобро. Чим си на таа претплата не би требало да ти прават проблем.

Дали T-home или T-mobile овој период имаат некаква наградна игра за корисниците?

Имаат т-мобајл онлајн регистрирање на податоците за при пејд корисниците?

Имам релакс сурф м, договорот ми завршува негде ноември/декември годинава, може ли да се обнови порано некој месец како беше не ми текнува или морам да чекам до тој ден ?

Имам релакс сурф м, договорот ми завршува негде ноември/декември годинава, може ли да се обнови порано некој месец како беше не ми текнува или морам да чекам до тој ден ?
6 месеци порано мојш.

Abe,ili onie vrabotenite vo t-mobile se glupi ili majka mi ne znaela da im objasni kako saka da zeme telefon
Znaci telefonot e za mene,ama poso ovaa nedela sum do gusa so rabota,ja prativ nejze da mi go zeme telefonot na smetka.im kazala na koja tarifa saka da go zeme i deka e nov korisnik,a vrabotenata i rekla deka trebalo da dade 9 iljadarki za telefonot i 6 posledni plateni smetki,dodeka na sajtot nivni stoi sosem nesto treto.

za ovoj telefon se raboti,tarifata e relax surf m+

http://t-mobile.mk/public/detali-za...t=168;199;221;173;171;177;175&ust=1&buy=false

ubavo pisuva na sajtot za NOV KORISNIK sto e i kako e,e sea ako utnale na sajtot (sto ne mi se veruva) neka se ubijat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom